альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Січень

Рішення чергової 25 сесії міської ради від 21 січня 2022 року

№ рішення

Назва рішення

Завантажити

1

Про проведення звітів депутатів Вознесенської міської ради восьмого скликання перед виборцями

Завантажити   

2

Про затвердження змін до Плану соціально-економічного розвитку Територіальної громади міста Вознесенська на 2019-2024 роки

Завантажити   

3

Про внесення змін до Програми розвитку освіти Територіальної громади міста Вознесенська на 2021-2025 роки

Завантажити   

4

Про затвердження змін до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Територіальної громади міста Вознесенська на 2021-2023 роки

Завантажити   

5

Про затвердження змін до Програми будівництва, реконструкції та ремонту вулиць і доріг Територіальної громади міста Вознесенська на 2022-2024 роки

Завантажити   

6

Про внесення змін до Порядку відшкодування різниці між розміром тарифу на житлово-комунальні послуги та розміром економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво (надання)

Завантажити   

7

Про деякі питання оренди майна, що належить до комунальної власності Територіальної громади міста Вознесенська

Завантажити   

8

Про надання згоди на передачу з державної власності у комунальну власність Територіальної громади міста Вознесенська витрат по об’єкту

Завантажити   

9

Про внесення змін до Переліків першого та другого типу майна Територіальної громади міста Вознесенська для передачі в оренду

Завантажити   

10

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки Жоржі І.В.

Завантажити 
 Переглянути 
 

11

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки приватної власності зі зміною цільового призначення Кондратюку Є.А.

Завантажити 
 Переглянути 
 

12

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки Об`єднанню співвласників багатоквартирного будинку «МРІЯ-УРИЦЬКОГО, 10»

Завантажити 
 Переглянути 
 

13

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 1,1689 га, кадастровий номер: 4810200000:04:001:0023 та умов продажу права оренди на неї на конкурентних засадах

Завантажити   

14

Про надання дозволу Кулик Ю.О. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність

Завантажити 
 Переглянути 
 

15

Про надання дозволу Акціонерному товариству «Миколаївобленерго» на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для

надання в оренду

Завантажити 
 Переглянути 
 

16

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну часткову власність земельної ділянки Білій Н.О., Карделю Е.К.

Завантажити 
 Переглянути 
 

17

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Булаєвій Г.Ю.

Завантажити 
 Переглянути 
 

18

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Герасименко Н.А.

Завантажити 
 Переглянути 

 

19

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну часткову власність земельної ділянки Дикіній Л.П., Мосєнзовій Н.І.

Завантажити 
 Переглянути 
 

20

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Мороз В.С.

Завантажити 
 Переглянути 
 

21

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Омельчуку Л.В.

Завантажити 
 Переглянути 
 

22

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Остин О.В.

Завантажити 
 Переглянути 
 

23

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Сороці Л.Є., Сороці О.І.

Завантажити 
 Переглянути 
 

24

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Соболю В.М.

Завантажити 
 Переглянути 
 

25

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Чорновіл Л.В.

Завантажити 
 Переглянути 
 

26

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Ширінських О.В.

Завантажити 
 Переглянути 
 

27

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Якушенко Д.С.

Завантажити 
 Переглянути 
 

28

Про внесення змін до рішення Вознесенської міської ради від 26 жовтня 2021 року № 39 «Про надання дозволу фізичній особі-підприємцю Анварову В.Б. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання в оренду»

Завантажити 
 Переглянути 
 

29

Про відмову голові Фермерського господарства «Агросокіл» Бойку В.С. у надані дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання у власність для ведення фермерського господарства та у наданні дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки

Завантажити 
 Переглянути 
 

30

Про звіт постійної комісії міської ради з питань бюджету

Завантажити   

31

Про звіт постійної комісії міської ради з питань земельних відносин

Завантажити   

32

Про звіт постійної комісії міської ради з питань житлово-комунальних питань

Завантажити   

33

Про звіт постійної комісії міської ради з гуманітарних питань

Завантажити   


скачать dle 12.0
Дата публікації: 19.12.2021 0 2 286
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно