альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Вересень

Рішення чергової 17 сесії міської ради від 17 вересня 2021 року


№ рішення

Назва рішення

Завантажити/

переглянути

1

Про звернення Вознесенської міської ради до Верховної ради України, Кабінету Міністрів України, Народного депутата України Чорноморова А.О. щодо зарахування збору на соціально-економічну компенсацію ризику населення, яке проживає на території зон спостереження АЕС, до спеціального фонду державного бюджету України

Завантажити 

2

Про затвердження Шафорост Н.Г. на посаді заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради

Завантажити   

3

Про передачу Державному підприємству «Агенція місцевих доріг Миколаївської області» функцій замовника робіт

Завантажити   

4

Про затвердження змін до Програми будівництва, реконструкції та ремонту вулиць, провулків і доріг Територіальної громади міста Вознесенська на 2022-2024 роки 

Завантажити   

5

Про затвердження змін до Програми будівництва, реконструкції та ремонту вулиць, провулків та доріг Територіальної громади міста Вознесенська на 2019-2021 роки

Завантажити   

6

Про затвердження змін до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Територіальної громади міста Вознесенська на 2021-2023 роки

Завантажити   

7

Про затвердження змін до цільової Програми «Охорона здоров’я» на 2020-2024 роки

Завантажити   

8

Про затвердження змін до Комплексної програми соціального захисту «Турбота» на період 2021-2025 роки

Завантажити   

9

Про затвердження змін до Плану соціально-економічного розвитку Територіальної громади міста Вознесенська на 2019-2024 роки

Завантажити   

10

Про внесення змін до рішення Вознесенської міської ради від 23 грудня 2020 року № 12 «Про бюджет Вознесенської міської територіальної громади на 2021 рік (код бюджету 14529000000)

Завантажити   

11

Про розгляд Прогнозу бюджету Вознесенської міської територіальної громади на 2022-2024 роки (код бюджету 14529000000)

Завантажити   

12

Про передачу кімнати та допоміжних приміщень в гуртожитку у власність Жулай Т.М.

Завантажити   

13

Про передачу кімнати та допоміжних приміщень в гуртожитку у власність Сугаковій Л.В.

Завантажити   

14

Про передачу в оперативне управління Вознесенській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 4 Вознесенської міської ради Миколаївської області нерухомого майна 

Завантажити   

15

Про надання згоди на передачу з комунальної власності Територіальної громади міста Вознесенська до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області нерухомого майна

Завантажити   

16

Про надання згоди на передачу з приватної власності у комунальну власність Територіальної громади міста Вознесенська індивідуально визначеного майна

Завантажити   

17

Про передачу в господарське відання Комунальному підприємству «Санітарна очистка міста» нерухомого майна 

Завантажити   

18

Про надання дозволу Комунальному підприємству «Регспод» на укладення договору фінансового лізингу

Завантажити 

19

Про повернення коштів субвенції до Державного бюджету України

Завантажити 

20

Про внесення змін до персонального складу виконавчого комітету Вознесенської міської ради восьмого скликання

Завантажити 

21

Про надання дозволу Рогозі С.М. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність

Завантажити 
 Переглянути 

22

Про надання дозволу Сворнєвій Я.А. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність

Завантажити 
 Переглянути 
 

23

Про надання дозволу Управлінню житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання в постійне користування

Завантажити 
 Переглянути 
 

24

Про надання дозволу членам Фермерського господарства Чаплигіна Миколи Івановича на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення фермерського господарства в межах Новогригорівської сільської ради

Завантажити 
 Переглянути 
 

25

Про надання дозволу Бізоні В.Ф. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) із земель КСП «Новогригорівське»

Завантажити 
 Переглянути 
 

26

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в оренду земельної ділянки Товариству з обмеженою відповідальністю «ВЛАД»

Завантажити 
 Переглянути 
 

27

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в оренду земельної ділянки фізичній особі-підприємцю Верстюку Г.Д.

Завантажити 
 Переглянути 
 

28

Про затвердження поділу раніше сформованої земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок Рижкову С.М., Кисільовій І.С.

Завантажити 
 Переглянути 
 

29

Про затвердження поділу раніше сформованої земельної ділянки, затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення, надання дозволу на виготовлення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок для надання земельних ділянок в оренду Приватному підприємству «Вознесенський шкірзавод»

Завантажити 
 Переглянути 
 

30

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Акімовій Л.І.

Завантажити 
 Переглянути 
 

31

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Берегулі Т.І.

Завантажити 
 Переглянути 
 

32

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Волкович Г.У.

Завантажити 
 Переглянути 
 

33

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Гершенфельду О.О.

Завантажити 
 Переглянути 
 

34

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Кравець Л.М.

Завантажити 
 Переглянути 
 

35

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Петрову С.А.

Завантажити 
 Переглянути 
 

36

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Підгурській Т.А.

Завантажити 
 Переглянути 
 

37

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Рудій А.В.

Завантажити 
 Переглянути 
 

38

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Смірновій Л.В.

Завантажити 
 Переглянути 
 

39

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Сухарєву С.В.

Завантажити 
 Переглянути 
 

40

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Тіхонович Л.Є.

Завантажити 
 Переглянути 
 

41

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Тросіну В.І.

Завантажити 
 Переглянути 
 

42

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Шадловській І.О.

Завантажити 
 Переглянути 
 

43

Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Якім Н.Л.

Завантажити 
 Переглянути 
 

44

Про затвердження Комунальному підприємству «Регспод» технічної документації із землеустрою щодо поділу та об`єднання земельної ділянки та припинення права постійного користування земельною ділянкою

Завантажити 
 Переглянути 
 

45

Про надання в оренду земельної ділянки фізичній особі-підприємцю Брашевецькій О.О.

Завантажити 
 Переглянути 
 

46

Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. Київська, 247/2

Завантажити 
 Переглянути 
 

47

Про продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення по вул. Танасчишина, 14 «г»

Завантажити 
 Переглянути 
 

48

Про внесення змін до рішення Вознесенської міської ради від 20 серпня 2021 року № 45 «Про затвердження поділу раніше сформованої земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності, затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок Дюдін О.О., Чебану В.М., Чебан Н.О., Дюдіну С.А.»

Завантажити 
 Переглянути 
 

49

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки Жишко Н.П.

Завантажити 
 Переглянути 
 

50

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки Кутаховій О.О.

Завантажити 
 Переглянути 
 

51

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки Наконечній Г.А.

Завантажити 
 Переглянути 
 

52

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка перебуває у приватній власності Журавльова В.В., зі зміною цільового призначення

Завантажити 
 Переглянути 
 

53

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, яка перебуває в оренді Лазученка О.П., зі зміною цільового призначення

Завантажити 
 Переглянути 
 

54

Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у власність земельних ділянок Андріян Ю.М., Барабанову О.М., Борейчуку І.М., Вітушку О.В., Волковичу І.І., Гвоздику М.О., Дегтяренку Ю.В., Іщуку О.І., Музиці С.П., Марочканичу В.Й., Порохненку В.М., Русоловій Л.С., Трофімову В.І., Трембі А.Г., Фабриченко К.М., Шамі Ю.І., Ювіці О.М.

Завантажити 
 Переглянути 
 


скачать dle 12.0
Дата публікації: 24.09.2021 0 3 102
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно