альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Липень

Рішення чергової 9сесії ВМР 7 скликання від 24 липня 2020 року


№ рішення
Назва рішення
Завантажити/переглянути
1
Про затвердження змін до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства міста Вознесенськ на 2018-2020 роки Завантажити 
2
Про затвердження змін до цільової Програми «Охорона здоров’я» на 2020-2022 роки Завантажити 
3
Про внесення змін до міської цільової Програми розвитку освіти міста Вознесенська на 2016-2020 роки Завантажити 
4
Про оголошення конкурсу на посаду директора Вознесенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4 Вознесенської міської ради Миколаївської області та затвердження складу конкурсної комісії Завантажити 
5
Про надання Управлінню житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради функцій замовника робіт Завантажити 
6
Про внесення змін до рішення Вознесенської міської ради від 20 грудня 2019 року№ 17 «Про бюджет Вознесенської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» (код бюджету 14529000000) Завантажити 
7
«Про внесення змін до рішення Вознесенської міської ради від 25 грудня 2015 року № 16 «Про утворення виконавчого комітету Вознесенської міської ради сьомого скликання, визначення чисельності та затвердження його персонального складу» Завантажити 
8
Про затвердження списку присяжних

Завантажити 

9
Про виконання плану роботи Вознесенської міської ради сьомого скликання за І півріччя 2020 року Завантажити 
10
Про зняття з контролю рішень Вознесенської міської ради сьомого скликання Завантажити 
11
Про внесення змін до Положення про громадський бюджет (Бюджет участі) міста Вознесенськ Завантажити 
12
Про затвердження параметрів громадського бюджету (Бюджету участі) Територіальної громади міста Вознесенська на 2021 рік та створення комісії з питань Бюджету участі Завантажити 
13
Про надання згоди на передачу з комунальної власності Територіальної громади міста Вознесенська у державну власність проектно-кошторисної документації Завантажити 
14
Про затвердження передавального акту Комунального підприємства "Аква-Сервіс" Завантажити 
15
Про передачу житла у власність Крамаря А.В. Завантажити 
16
Про передачу житла у власність сім’ї Павловської О.В. Завантажити 
17
Про втрату чинності рішення Вознесенської міської ради від 24.04.2020 № 36 «Про поновлення договору оренди земельної ділянки Приватному акціонерному товариству «ВФ Україна»

Завантажити 
 Переглянути 

 
18
Про надання дозволу Товариству з обмеженою відповідальністю «Оператор газотранспортної системи України» на складання проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для надання в постійне користування

Завантажити 
 Переглянути 

19
Про надання дозволу Об`єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Короленка-3» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для передачі у власність

Завантажити 
 Переглянути 

20
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки Об`єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Залізничник-Вознесенський»

Завантажити 
 Переглянути 

 
21
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки Об`єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Сухомлинського»

Завантажити 
 Переглянути 

 
22
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в постійне користування земельної ділянки Комунальному підприємству «Вознесенське міжміське бюро технічної інвентаризації» по вул. Київська, 7б

Завантажити 
 Переглянути 

 
23
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки Бжевському В.О.

Завантажити 
 Переглянути 

 
24
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки Волковичу С.М.

Завантажити 
 Переглянути 

 
25
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки Рінгольду В.В.

Завантажити 
 Переглянути 

 
26
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки Спасибко А.М.

Завантажити 
 Переглянути 

 
27
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки Фетісову О.С.

Завантажити 
 Переглянути 

 
28
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Албул Л.В.

Завантажити 
 Переглянути 

 
29
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Більченко Г.І.

Завантажити 
 Переглянути 

 
30
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Боярчуку А.В.

Завантажити 
 Переглянути 

 
31
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Верцінській В.М.

Завантажити 
 Переглянути 

 
32
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Ганицькому О.І., Ганіцькій І.В.

Завантажити 
 Переглянути 

 
33
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Головко В.М.

Завантажити 
 Переглянути 

 
34
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Дудник Р.А., Цоні О.С.

Завантажити 
 Переглянути 

 
35
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Єрмаку С.О.

Завантажити 
 Переглянути 

 
36
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Качауну О.М.

Завантажити 
 Переглянути 

 
37
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Ковальській Т.П.

Завантажити 
 Переглянути 

 
38
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Козедубовій К.А.

Завантажити 
 Переглянути 

 
39
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Комарницькому А.О.

Завантажити 
 Переглянути 

 
40
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Луценко К.І.

Завантажити 
 Переглянути 

41
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Луценку О.І.

Завантажити 
 Переглянути 

42
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Паславському І.М.

Завантажити 
 Переглянути 

43
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Платонову А.М.

Завантажити 
 Переглянути 

 
44
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Побочіній І.І.

Завантажити 
 Переглянути 

 
45
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Рожко І.Є.

Завантажити 
 Переглянути 

46
Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Тряновій Г.А.

Завантажити 
 Переглянути 

47
Про надання в оренду земельної ділянки Журбі Д.С.

Завантажити 
 Переглянути 

48
Про надання в оренду земельної ділянки фізичній особі-підприємцю Адамовій Н.О.

Завантажити 
 Переглянути 

49
Про надання в оренду земельної ділянки приватному акціонерному підприємству «ВФ УКРАЇНА»

Завантажити 
 Переглянути 

50
Про припинення договору оренди землі між Територіальною громадою міста Вознесенська та Риженковим В.Г.

Завантажити 
 Переглянути 

51
Про припинення договору оренди землі між Територіальною громадою міста Вознесенська та Табунщик Ю.С.

Завантажити 
 Переглянути 

52
Про проведення експертних грошових оцінок земельних ділянок по вул. Центральна, 6/46-1 та вул. Центральна, 6/46-2

Завантажити 
 Переглянути 

53
Про розгляд земельного спору між Кісільовим М.І. та Шварцом А.Л.

Завантажити 
 Переглянути 

54
Про розгляд земельного спору між Чорною Г.М. та Кордалі О.Д.

Завантажити 
 Переглянути 


скачать dle 12.0
Дата публікації: 31.07.2020 0 3 518
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно