альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Липень

 
Рішення позачергової 76 сесії ВМР 7 скликання від 08 липня 2019 року
 
№ рішення

Назва рішення
Завантажити
1
Про преміювання Вознесенського міського голови у 2019 році Завантажити 
2

Про затвердження змін до Плану соціально-економічного розвитку Територіальної громади міста Вознесенська на   2019-2022 роки

Завантажити 
3

Про затвердження змін до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства міста Вознесенськ на 2018-2020 роки

Завантажити 
4

Про внесення змін до рішення Вознесенської міської ради від 21 грудня 2018 року № 22 «Про міський бюджет на 2019 рік»

Завантажити 

5

Про внесення змін до складу комісії з реорганізації Вознесенської спеціалізованої школи І ступеня №1 Вознесенської міської ради Миколаївської області

Завантажити 


Рішення чергової 77 сесії ВМР 7 скликання від 29 липня 2019 року
№ рішення Назва рішення Завантажити
1 Про інформацію керівника Вознесенської місцевої прокуратури про результати діяльності місцевої прокуратури на території міста Вознесенська за І півріччя 2019 року

Завантажити 

2 Про інформацію начальника Вознесенського відділу поліції Головного Управління Національної поліції в Миколаївській області про результати діяльності за І півріччя 2019 року

Завантажити 

3 Про затвердження змін до Плану соціально-економічного розвитку Територіальної громади міста Вознесенська на 2019-2022 роки

Завантажити 

4 Про затвердження змін до Міської цільової програми розвитку цивільного захисту міста Вознесенська на 2018 – 2021 роки

Завантажити 

5 Про затвердження змін до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства міста Вознесенськ на 2018-2020 роки

Завантажити 

6 Про визначення пріоритетної послуги «Поводження з твердими побутовими відходами»

Завантажити 

7 Про визначенняуповноваженого органу для погодження дозволів на розміщення зовнішньої реклами в місцях, що перебувають в комунальній власності Територіальної громади міста Вознесенська

Завантажити 

8 Про внесення змін до рішення Вознесенської міської ради від 21 грудня 2018 року №22 «Про міський бюджет на 2019 рік»

Завантажити 

9 Про внесення змін до складу комісії з припинення Комунального підприємства «Вознесенська друкарня»

Завантажити 

10 Про списання з балансу Комунального підприємства «Єдність» багатоквартирних будинків

Завантажити 

11 Про затвердження Порядку запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у Вознесенській міській раді та її виконавчих органах

Завантажити 

12 Про затвердження Положення про консультації з громадськістю в Територіальній громаді міста Вознесенська

Завантажити 

13 Про виконання плану роботи Вознесенської міської ради сьомого скликання за І півріччя 2019 року

Завантажити 

14 Про зняття з контролю рішень Вознесенської міської ради сьомого скликання

Завантажити 

15 Про надання дозволу Новогригорівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Вознесенської міської ради на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання в постійне користування

Завантажити 
 Переглянути 

16 Про надання дозволу Новогригорівському комунальному закладу дошкільної освіти «Оленка» на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання в постійне користування

Завантажити 
 Переглянути 

17 Про надання дозволу Бурданову В.В. та Фірману В.В. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання в оренду

Завантажити 
 Переглянути 

18 Про надання дозволу Гриценко Л.В. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність

Завантажити 
 Переглянути 

19 Про надання дозволу Павловичу В.В. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність

Завантажити 
 Переглянути 

20 Про надання дозволу фізичній особі-підприємцю Шевчуку О.М. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об`єднання земельних ділянок

Завантажити 
 Переглянути 

21 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки Брус І.І.

Завантажити 
 Переглянути 

22 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки Весті В.М.

Завантажити 
 Переглянути 

23 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки Урсол Л.А.

Завантажити 
 Переглянути 

24 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки Чмелю П.Д.

Завантажити 
 Переглянути 

25 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в оренду земельної ділянки фізичній особі-підприємцю Швець В.В.

Завантажити 
 Переглянути 

26 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення Приватному підприємству «ПАМІР-БУД», яка перебуває в оренді

Завантажити 
 Переглянути 

27 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення та надання в оренду земельної ділянки Товариству з обмеженою відповідальністю «ТОРГОВА КОМПАНІЯ «ГРЕГОРІ АРБЕР»

Завантажити 
 Переглянути 

28 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в постійне користування земельної ділянки Комунальному підприємству «Вознесенське міжміське бюро технічної інвентаризації»

Завантажити 
 Переглянути 

29 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Гладченко Н.В.

Завантажити 
 Переглянути 

30 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Петрик А.В.

Завантажити 
 Переглянути 

31 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Петрику В.О.

Завантажити 
 Переглянути 

32 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Русоловій О.О.

Завантажити 
 Переглянути 

33 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Волонтирець Н.М.

Завантажити 
 Переглянути 

34 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Грідасовій Л.В.

Завантажити 
 Переглянути 

35 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Домущей Н.М.

Завантажити 
 Переглянути 

36 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Закамалдіну О.А.

Завантажити 
 Переглянути 

37 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Кришко Р.О., Чугуновій Т.В.

Завантажити 
 Переглянути 

38 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Макаренку В.В.

Завантажити 
 Переглянути 

39 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Петренку А.О.

Завантажити 
 Переглянути 

40 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Джулинському М.С., Джулинському С.В., Джулинському С.С., Скріпко Т.С.

Завантажити 
 Переглянути 

41 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо всановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на ісцевості) та передачу у власність земельної ділянки Жилович С.І., Зубовській О.П., Мунтян О.С., Сазонову В.А., Сазоновій В.А.

Завантажити 
 Переглянути 

42 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Кремповській Н.П., Радковець Л.П.

Завантажити 
 Переглянути 

43 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Батурі К.Ю., Санько Т.О.

Завантажити 
 Переглянути 

44 Про надання в оренду земельної ділянки фізичній особі-підприємцю Арташ М.В.

Завантажити 
 Переглянути 

45 Про надання в оренду земельної ділянки фізичній особі-підприємцю Руденку В.Р.

Завантажити 
 Переглянути 

46 Про поновлення договору оренди земельної ділянки Негулевській Л.М.

Завантажити 
 Переглянути 

47 Про припинення договору оренди землі між Територіальною громадою міста Вознесенська та Товариством з додатковою відповідальністю «ВОЗНЕСЕНСЬК-АВТОТРАНС»

Завантажити 
 Переглянути 

48 Про проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки за адресою вул. Будівельників, 12/23

Завантажити 
 Переглянути 

49 Про внесення змін до рішення Вознесенської міської ради від 22.06.2018 № 26 «Про надання дозволу фізичній особі-підприємцю Сої О.М. та фізичній особі-підприємцю Матюхіну В.І. на складанняпроекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вул. Київська, 148 в для надання в оренду»

Завантажити 
 Переглянути 

50 Про внесення змін до рішення Вознесенської міської ради від 19.04.2019 № 61 «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, умов продажу права оренди земельної ділянки, право оренди на яку пропонується для продажу на аукціоні по вул. Київська, 281/1 «б»

Завантажити 

 



скачать dle 12.0
Дата публікації: 11.07.2019 0 3 449
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно