альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту

Фінансове управління Вознесенської міської ради повідомляє, що рішенням Вознесенської міської ради від 23 грудня 2020 року № 4 до плану роботи Вознесенської міської ради на І півріччя 2021 року включено питання «Про внесення змін до рішення Вознесенської міської ради «Про місцеві податки і збори» , яке є регуляторним актом.

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту
Фінансовим управління Вознесенської міської ради, з метою дотримання регуляторної процедури, вимог бюджетного та податкового законодавства, підготовлено проект регуляторного акту – проект рішення міської ради «Про внесення змін до Положення про податок на майно в частині плати за землю та Положення про податок на майно в частині податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки», затверджені рішенням Вознесенської міської ради від 19 червня 2020р. № 10 «Про місцеві податки і збори» та аналіз впливу регуляторного акту , який регулюватиме економічні відносини, пов’язані з нарахуванням та сплатою окремих місцевих податків, зокрема плати за землю та податку на нерухоме майно , відмінне від земельної ділянки.
В проекті регуляторного акту пропонується переглянути окремі ставки по платі за землю та надати додаткові пільги по податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки , з урахуванням вимог чинного податкового і бюджетного законодавства. Дані зміни будуть застосовуватись з 01.01.2022 податкового (звітного) року.
Водночас, повідомляємо, що 14 квітня 2021 року на інформаційному інтернет-порталі Територіальної громади міста Вознесенська http://voz.gov.ua в розділі «Економіка, Підприємництво, Регуляторна політика», а також «Міська влада, Міська рада, Проекти рішень міської ради, 2021, травень» , буде оприлюднений вищезазначений проект регуляторного акту – проект рішення міської ради «Про внесення змін до Положення про податок на майно в частині плати за землю та Положення про податок на майно в частині податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки» та аналіз впливу регуляторного акту.
Фінансове управління Вознесенської міської ради є розробником даного проекту регуляторного акту та буде протягом одного місяця з дати оприлюднення проекту регуляторного акту (до 14 травня .2021 року включно) приймати пропозиції та зауваження до нього. Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту просимо надавати в письмовій формі за адресою: Миколаївська область, 56500, м.Вознесенськ, пл.Центральна, 1, каб. 46 ( 4-й поверх), або на електронну скриньку : finupr1608@ukr.net Фінансове управління Вознесенської міської ради (тел. для довідок 3-20-98). В листах необхідно зазначати й контактну інформацію. Пропозиції та зауваження, які надано анонімно, розглядатись не будуть.

Фінансове управління Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно