альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Оголошення про конкурс на заміщення посади директора Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Вознесенської міської ради»

Управління освіти Вознесенської міської ради Миколаївської області оголошує конкурс на заміщення посади директора Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Вознесенської міської ради», яка знаходиться за адресою: 56500, Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Шевченка, 4.

Кваліфікаційні вимоги до кандидатів на зайняття посади: вища освіта не нижче ступеня магістра за спеціальністю “Спеціальна освіта” (“Корекційна освіта”, “Дефектологія”) або “Психологія” (“Практична психологія”) та стаж роботи не менше п’яти років за фахом.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, подає такі документи:
копію паспорта громадянина України;
письмову заяву про участь у конкурсі, до якої додається резюме у довільній формі;
копію трудової книжки;
копію (копії) документа (документів) про освіту із додатками, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
письмову згоду на збір та обробку персональних даних.

Особа, яка бажає взяти участь у конкурсному відборі, має право додати до заяви про участь у конкурсі інші документи, не передбачені в оголошенні про проведення конкурсу.
Документи для участі у конкурсі подаються особисто (або уповноваженою згідно з довіреністю особою) з 05 липня 2021 року по 30 липня 2021 року за адресою: 56500, Микола-ївська область, м. Вознесенськ, вул. Кібрика, 8, Управління освіти Вознесенської МР з 08.00 до 17.00.
Дата та місце початку конкурсного відбору: 05 серпня 2021 року о 14:00 в Управлінні освіти Вознесенської міської ради.
Конкурсний відбір переможця конкурсу на посаду директора Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр Вознесенської міської ради» здійснюється за результатами:
кваліфікаційного іспиту перевірки на знання законодавства у сфері освіти дітей з осо-бливими освітніми потребами, основ спеціальної педагогіки, основ управління діяльністю інклюзивно-ресурсного центру;
проведення співбесіди з метою оцінки відповідності досвіду, досягнень, компетенції, особистих якостей вимогам до професійної компетентності кандидата та до відповідних по-садових обов’язків.
Загальний час для проведення іспиту повинен становити не більш як 1 година 20 хви-лин.
Уповноважена особа з надання інформації про конкурс та прийняття документів для участі у конкурсі Крючкова Світлана Олександрівна.
Довідки за телефоном (05134) 3-20-79. Електронна адреса: uovmr@ukr.net.
скачать dle 12.0
Дата публікації: 05.07.2021 0 647
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно