альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Працівники ОТГ запрошуються на навчання

Миколаївський національний аграрний університет запрошує працівників обєднаних територіальних громад на навчання за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування», як на денну, так і заочну форму здобуття освіти.

Якщо ви маєте диплом спеціаліста або магістра і маєте бажання навчатися за заочною формою здобуття освіти, то вам необхідно подати такі документи:

  • Документ державного зразка про раніше здобутий освітній ступінь (освітньо-кваліфікаційний рівень), на основі якого здійснюється вступ (диплом спеціаліста або магістра), і додаток до нього;
  • Документ, що посвідчує особу (паспорт);
  • Ідентифікаційний код;
  • Військовий квиток або посвідчення про приписку – для військовозобовязаних (крім випадків, передбачених законодавством);
  • Чотири кольорові фотокартки розміром 3*4 см.

Термін навчання за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» за заочною формою навчання: 1,5 роки з отриманням кваліфікації «Магістр з публічного адміністрування» за заочною формою навчання.

Вартість навчання за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» за заочною формою навчання: 14940 грн за 1,5 роки навчання. 1-й рік – 9480 грн, 2-й рік – 5460 грн.

Терміни подання документів для здобуття ступеню магістр:

Етапи вступної кампаніїЗаочна форма здобуття освіти
Початок прийому заяв та документів17 червня; 17 жовтня
Закінчення прийому заяв та документів04 вересня; 15 листопада

Миколаївський національний аграрний університет

скачать dle 12.0
Дата публікації: 02.07.2019 0 722
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно