альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Всесвітній день боротьби зі СНІДом

Однією з найнебезпечніших хвороб світу є епідемія ВІЛ/СНІДу. Традиційно 1 грудня весь світ відзначає Всесвітній день боротьби проти СНІДу. Метою цього дня є підвищення глобальної поінформованості про ВІЛ/СНІД і демонстрація міжнародної солідарності перед обличчям пандемії. До Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом Вознесенська міськрайонна організація Червоного Хреста України приєднується до міжнародної ініціативи.
Для інформування населення щодо профілактики, діагностики та лікування ВІЛ-інфекції/СНІДу, пропаганди здорового способу життя Вознесенською міськрайонною організацією Червоного Хреста України проведена акція соціальної профілактики, охоплено безкоштовними тестами 20 осіб, роздано тематичні бюлетні, засоби індивідуального захисту. Люди прагнуть дізнатися якомога більше нової і свіжої інформації про ВІЛ-інфекцію. У результаті проведеного заходу учасники ще більше стали обізнаними і проінформованими, а це - найголовніше.
СНІД – світова проблема, і бути небайдужим – наш обов’язок! Свідоме ставлення до свого здоров’я забезпечить захист від СНІДу!

Голова Вознесенської міськрайонної
організації Червоного Хреста України
О.Тарнавська
скачать dle 12.0
Дата публікації: 01.12.2021 0 1 087
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно