альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Медсестринство по новому

Медичні сестри є основою будь-якої ефективної системи охорони здоров’я. Вони відіграють важливу роль у наданні своєчасних та якісних медичних послуг, що має особливе значення в час змін, яких нині зазнає галузь. У багатьох країнах середній медичний персонал (медичні сестри/брати, акушери) – це висококваліфіковані фахівці, які вирішують поточні та майбутні проблеми пацієнтів пліч-о-пліч і на рівні з лікарями загальної практики, і це вітається пацієнтами.
В Україні професія медичної сестри вже вийшла за рамки «молодшого спеціаліста з медичною освітою» – в країні вже давно готують фахівців з медсестринства рівня повної вищої освіти (бакалавра і магістра).
Для забезпечення якісного надання медичної допомоги та ефективного використання ресурсів украй важливо розширити повноваження медичних сестер, зробити їх рівноправними учасниками команди «сімейний лікар – медична сестра».
В Європейських країнах медичній сестрі відводиться велике значення. Медична сестра розглядається як дуже гнучкий та ефективний людський ресурс, який завдяки тренінгам і навчанню можна підлаштувати під потреби часу та місця. Про закордонний досвід можна буде ознайомитись у наступному інформаційному пості.

#voz_медсестринствопоновому
скачать dle 12.0
Дата публікації: 01.12.2021 0 628
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно