альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

І знову про сертифікати

У жителів нашої громади виникає багато питань по заповненню сертифікатів, а саме: «Чому в сертифікаті не написано Пфайзер або Короновак?»
Роз’яснюємо, що відповідно до Постанови від 22.08.22 №893 зі змінами у міжнародному свідоцтві про вакцинацію вказується найменування виробника. Нашим Центром щеплення проводилися вакцинами:
- AstraZeneca (Covishield, SKBio) індійського, корейського та італійського виробництва — це векторна вакцина, яку розробив Оксфордський університет та британсько-шведська компанія AstraZeneca.
- CoronaVac/Sinovac Biotech — це інактивована вакцина, розроблена китайським фармацевтичним підприємством Sinovac Biotech.
- Comirnaty/Pfizer-BioNTech — це мРНК-вакцина, розроблена німецькою біотехнологічною компанією BioNTech спільно з американським фармакологічним концерном Pfizer.
- Moderna — це мРНК-вакцина, розроблена американською фармацевтичною компанією Moderna.
Тому свідоцтва формуються згідно вказаних норм та стандартів.
Прохання осіб, які замовляли свідоцтва протягом місяця через контакт центр прийти і забрати з 9:00 до 13:00 за адресою вул. 228 стрілецької дивізії, 26, амбулаторія № 2 - каб. №34 (І поверх). В іншому випадку через тиждень вони будуть утилізовані.
На сьогоднішній день свідоцтва можна отримати без попереднього запису в порядку живої черги за вище вказаною адресою.
скачать dle 12.0
Дата публікації: 23.11.2021 0 965
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно