альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

20 жовтня був хвилюючий захід для нашого Центру ПМСД

Нам випала нагода приймати гостей з різних міст та громад України, які залишили свої робочі моменти, своїх пацієнтів та приїхали отримати досвід та дізнатися як організований робочий простір, як працюють сімейні лікарі, з якими труднощами вони стикаються і яким чином вирішуються проблемні питання.
Серед запрошених були координаторка спецпроєкту регіональних осередків “Твій сімейний лікар” Оксана Мусієнко, заступник міського голови Жукова Андрій, головний лікар КП «Багатопрофільної лікарні» Красьоха Володимир, представники центрів первинної медицини й керівники громад. Зустріч проходила в дружній атмосфері, пані Оксана презентувала цілі, задачі та плани проєкту “Твій сімейний лікар”. Дяченко Тетяна докладно розповіла нашим гостям про те, як працює Центр, з ким комунікує та що робить для усунення професійного вигорання. Під час дискусійної панелі особливо делегацію зацікавила робота контактного центру та збір зворотного зв’язку. Також кожен присутній поділився своїми напрацюваннями та розповів про співробітництво Центрів з владою.
Після усіх презентацій, питань та відповідей делегація відвідала амбулаторію загальної практики №1. На території амбулаторії гостям провели екскурсію, показавши, як організована робота реєстратури, лабораторії, лікарських кабінетів. Представники делегації мали змогу поспілкуватись з лікарями та медичними сестрами. Приємно вразило наших гостей – це те, що ми піклуємося не тільки про комфорт наших відвідувачів, а й про співробітників. Так, працівники Центру можуть відпочити в окремій кімнаті, де просто можуть випити чашечку кави.
Варто додати, що майже всі представники делегації є учасниками проекту «Твій сімейний лікар», який спрямований на налагодження діалогу між лікарями та лікарками, пацієнтами та державою.
Було приємно почути позитивні відгуки колег про нашу роботу. Ми завжди раді гостям та охоче ділимося досвідом своєї роботи з тими хто прагне до змін! Дякуємо усім хто завітав!

КП «КНП Вознесенський МЦ ПМСД»
скачать dle 12.0
Дата публікації: 23.10.2021 0 592
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно