альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Результати конкурсу творів-есе на тему «Здоровим бути модно»

До тижня здоров’я в рамках конкурсу творів-есе на тему «Здоровим бути модно» надійшло 49 робіт. А це означає, що дітям не байдуже здоров’я в їхньому житті та більшість з них бажає, щоб здоров’я людей у всьому світі стало кращим.
У конкурсі взяли участь учні з гімназії імені Т. Шевченка, НВК №3, загальноосвітніх шкіл №2, №4, №5, №6, №7, №8, а також з інклюзивно-ресурсного Центру й центру дитячої та юнацької творчості. Найбільшу зацікавленість виявили діти з школи №8. Від них надійшло 13 творів. Ми дуже раді, що такі конкурси викликають інтерес в учнів з різних шкіл та з різними вподобаннями.
Скажу чесно, обрати переможців було дуже важко, всі роботи були змістовними та актуальними для сьогодення й відразу було видно, що діти старанно готувалися. Чимало було прикладів з власного життя, якими поділилися діти. Радує, що більшість дітей ведуть здоровий спосіб життя та відвідують спортивні секції. Серед членів конкурсної комісії були суперечки та бажання нагородити усіх, але конкурс є конкурс, тому потрібно було обирати. Комісія визначала переможців відповідно до критеріїв: розкриття теми, актуальність, креативність та індивідуальність.
І так, відповідно до рішення конкурсної комісії, яке прийнято не за один день, кращими з кращих стали:
І місце Оставненко Світлана – інклюзивно-ресурсний центр
ІІ місце Івон Ольга – ЗОШ №8
ІІІ місце Умрихіна Зоряна – ЗОШ №6
Члени конкурсної комісії також виокремили трьох підлітків, які вразили своїм підходом до розкриття теми і вони отримають заохочувальні призи – Бінько Софія (ЗОШ №8), Кришко Денис (ЗОШ №8) та Саютіна Поліна (інклюзивно-ресурсний центр).
Через карантинні обмеження ми не можемо зустрітися, тому про дату та місце нагородження повідомимо пізніше. Слідкуйте за нашими новинами.
Закінчу цитатою нашої переможниці: «Кожна людина, незважаючи на свої фізичні можливості, повинна творити себе, виборювати щастя».
Конкурс проводився в рамках проєкту «Подумай про майбутнє – обери здорове життя», який реалізується за підтримки проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості (SC3)», що співфінансується Європейським Союзом та Британською Радою в Україні.
КП «КНП Вознесенський МЦ ПМСД»
скачать dle 12.0
Дата публікації: 21.04.2021 0 742
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно