альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Вакцинація – це захист!

У контексті перемоги над пандемією ми часто чуємо поняття «колективного імунітету». Він виникає, коли у більшої частини населення виробляється стійкість до вірусу внаслідок уже пережитого інфікування або вакцинування.
Щодо першого варіанту, то ніхто поки точно не знає, скільки такий імунітет триває — дані науковців різняться.
Щодо другого певності теж немає, але вчені говорять, що йдеться про потребу вакцинувати щонайменше 70% населення. Коли цей поріг вдасться подолати, очікується, що люди зможуть повернутися до нормального життя.
З початку епідемії у Вознесенській громаді захворіло на COVID-19 1159 осіб з 138 захворіло з 1 березня. На сьогоднішній день на рахунку мобільної бригади з щеплення від коронавірусу КП «КНП Вознесенський МЦ ПМСД» 350 вакцинацій.
Раніше ми вже зазначали, що кожен флакон вакцини Covishield/AstraZeneca містить 10 доз препарату і відповідно до наказу МОЗ залишковими дозами вакцини можна щепити пріоритетні групи ризику осіб з наступних етапів, які стали в чергу на щеплення.
Бажаючі вакцинуватися проти коронавірусної хвороби можуть записатися за безкоштовним номером 0800213703. Контакт центр працює з 8-00 до 15-00 понеділок – п’ятниця, з 8-00 до 14-00 субота – неділя. Станом на 16 березня 65 осіб виявили бажання провести вакцинацію.
Усі щеплення є добровільними й безоплатними. Вакцинація – це захист!

З турботою про вас КП «КНП Вознесенський МЦ ПМСД»
скачать dle 12.0
Дата публікації: 18.03.2021 0 778
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно