альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Острівки відпочинку – мамин спокій. Відкрито дитячі ігрові зони в амбулаторії загальної сімейної практики

З турботою про наших маленьких вознесенців команда випускниць Академії Жіночого Лідерства отримала фінансування проекту «Островки відпочинку – мамин спокій» в якому планувалося поліпшити їх комфортне перебування в амбулаторії. Сьогодні відбувся останній етап його реалізації – відкриття дитячих ігрових зон в амбулаторії загальної сімейної практики КП «КНП Вознесенський МЦ ПМСД».
Куточки встановили з метою покращення обслуговування та задоволеності діток від перебування у амбулаторії. Облаштування дитячих локацій для найменших пацієнтів створює затишну та дружелюбну атмосферу усім відвідувачам. Сьогоднішні відвідувачі мали змогу поласувати смаколиками та гарно провести час. Найбільшою «ізюминкою» ігрової став будиночок, де діти поводили себе як в справжньому будинку.
Щоранку та протягом дня працівники закладу дезінфекційним засобом ретельно обробляють ігрову зону з дотриманням санітарно-епідемічних заходів.
Проект «Острівки відпочинку – мамин спокій» виконується випускницями Академії Жіночого Лідерства, який реалізується Українським жіночим фондом в партнерстві з Національним Демократичним Інститутом Міжнародних Відносин (NDI) в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)». Вознесенська ОТГ є партнером програми DOBRE, яка реалізується консорціумом організацій на чолі з організацією Всесвітні Громади (Global Communities) й фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID)».
Сподіваємося, що нашим маленьким пацієнтам тут буде значно комфортніше та затишніше.


КП «КНП Вознесенський МЦ ПМСД»
скачать dle 12.0
Дата публікації: 01.12.2020 0 912
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно