альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Про COVID-19 в Територіальній громаді міста Вознесенська станом на 12:00 13.04.2020

Станом на 12:00 в Територіальній громаді міста Вознесенська зафіксовано одне захворювання на коронавірус COVID-19. Особа, яка захворіла, лікується амбулаторно вдома в режимі самоізоляції. Лікарі сімейної ланки здійснюють регулярний нагляд за здоров'ям пацієнта. Наразі встановлено коло контактних осіб, в яких відібрано проби для проведення ПЦР-тестів, що 12.04.2020 були доставлені до Миколаївського обласного центру лікування інфекційних захворювань. Зараз очікуються відповіді.
20 медпрацівників вознесенської лікарні знаходяться на обсервації в колишньому пологовому будинку. Щодо них проведено перше тестування на виявлення коронавірусної інфекції. Результати у всіх працівників не виявили коронавірус. На сьогодні всі почувають себе добре, усі здорові. Обсервація триватиме 14 днів. В момент контакту із особами, що захворіли на COVID-19, усі медпрацівники були в засобах індивідуального захисту. Але для більш якісного спостереження за контактними медпрацівниками, обрано метод обсервації.
Шановні мешканці Територіальної громади міста Вознесенська, дотримуйтесь заходів карантину, будьте відповідальними. Допомагайте літнім людям, які не в змозі про себе самостійно подбати, будьте людяними. Залишайтесь вдома, мийте частіше руки, носіть засоби захисту, усвідомте всю повноту загрози!


Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 13.04.2020 0 3 796
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно