альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

QR-анкетування новий спосіб оцінки якості послуг – зворотній зв'язок відвідувачів центру ПМСД

КП «КНП Вознесенська МЦ ПМСД» пропонує пацієнтам зручний спосіб моментальної оцінки якості надання послуг в закладі. Новий сервіс «QR-анкетування» дозволяє тепер відправити свої пропозиції і зауваження керівництву прямо зі смартфона.
Так, отримавши будь-яку послугу в амбулаторіях, відвідувач за допомогою спеціального додатку на своєму смартфоні може зчитати QR-код. Біля кожного кабінету лікаря розміщені таблички з QR-кодом.
Для сканування QR-коду необхідно навести камеру мобільного пристрою на зображення коду. Після чого пристрій отримає посилання на анкету, в якій можна оцінити послуги за наступними критеріями: доступність інформації, комфортність умов, час очікування в черзі, час надання послуги, ввічливість і компетентність співробітників.
На даному етапі розробляється паперова анкета її можна буде заповнити анонімно, якщо у пацієнта немає відповідного гаджету. Анкети будуть знаходитися у вільному доступі на реєстратурі та біля скриньок, в які після заповнення потрібно їх кинути.
Нові технології розширюють можливості для більш простого, швидкого і комфортного інформаційної взаємодії пацієнтів з медичним закладом.
Залишені оцінки та відгуки обробляються в режимі реального часу, що дозволяє оперативно реагувати і усувати виявлені недоліки, а також сприяють підвищенню якості обслуговування громадян.
Сектор з питань ОЗ УСЗН
скачать dle 12.0
Дата публікації: 29.05.2019 0 962
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно