альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Обговорення планів у новому форматі

У неформальній обстановці за новим форматом27 лютого 2019 р. пройшла презентація стратегічного плану КП «Комунальне некомерційне підприємство Вознесенськийміський центр первинної медико-санітарної допомоги». Зустріч пройшла в приміщенні музею Є.А. Кібрика за участю заступника міського голови Путія Ю.В., головного лікаря Дяченко Т.В., начальника УСЗН Шишляннікової І.А. та представників сімейної медицини, всього присутніх було 82 особи. Учасники заходу мали змогу помилуватися виставковими картинами та послухати живу музику у виконанні учнів Вознесенської музичної школи.
Потім Дяченко Тетяна Василівна презентувала колегам розроблений стратегічний план до 2023 року, де окреслила три основністратегічні цілі, а саме: розвиток персоналу, розвиток послуг, розвиток стосунків з населенням.
Результатом даного заходу було затвердження Стратегічного плану КП «КНП Вознесенський МЦПМСД» на 2019-2023 рр. Попереду багато плідної колективної роботи, і все це для блага наших городян.
Зустріч проходила в рамках проекту «Центри передового досвіду ПМД та їх роль в реформі охорони здоров'я» USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я»
скачать dle 12.0
Дата публікації: 28.02.2019 0 833
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно