альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Мешканцям слід актуалізувати інформацію в реєстрі Територіальної громади міста Вознесенська

Реєстр територіальної громади - інформаційно-комунікаційна система, призначена для обробки визначеної Законом «Про надання публічних (електронних публічних) послуг щодо декларування та реєстрації місця проживання в Україні» інформації, що створюється, ведеться та адмініструється органом реєстрації у порядку, визначеному цим Законом. Тобто це інформація про осіб, місце проживання яких зареєстроване на певній території (м.Вознесенськ, с.Новогригорівка та с.Ракове).

Реєстр територіальної громади міста Вознесенська наповнюється щоденно. Змінюючи реєстрацію місця проживання, реєструючи місце проживання новонароджених дітей, реєструючи місце проживання особи відділ ведення реєстру Територіальної громади міста Вознесенська управління надання адміністративних послуг апарату Виконавчого комітету Вознесенської міської ради вносить зміни та оновлює дані в цьому Реєстрі.

Проте, залишається відсоток мешканців громади, дані яких змінились: наприклад, змінилось прізвище у зв'язку з одруженням, змінено паспорт громадянина України, але інформація в Реєстрі залишилась попередньою до моменту звернення особи із заявою щодо внесення змін до своїх персональних даних.

Актуалізація інформації в реєстрі територіальної громади міста Вознесенська необхідна в умовах надзвичайно активного впровадження додатку «Дія» і, як наслідок, отримання громадянами адміністративних і соціальних послуг.

Також звертаємо увагу, що батькам необхідно зареєструвати місце проживання дітей до 14 років з метою отримання паспорта громадянина України вже з реєстрацією місця проживання.

В зв’язку з вищезазначеним, просимо мешканців громади звернутися до Центру надання адміністративних послуг у м. Вознесенську за адресою: Миколаївська область, Вознесенський район, місто Вознесенськ, вулиця Соборності, будинок 14 (ЦНАП, будівля музею імені Є.А. Кібріка) для внесення, уточнення та оновлення інформації в реєстрі Територіальної громади міста Вознесенська.

Для актуалізації інформації в цьому Реєстрі необхідні наступні документи:
1)паспорт громадянина України (книжечка або ID–картка з довідкою про реєстрацію місця проживання (форма 13);
2) будинкову книгу (у разі наявності) або витяг про зареєстрованих у житловому приміщені/буднику осіб;
3)свідоцтво про народження неповнолітніх дітей.

Графік прийому суб’єктів звернення ЦНАП у м. Вознесенську:
Понеділок, середа - субота – з 08.00 год. до 15.00 год.;
вівторок – з 08.00 год. до 20.00 год.
Без перерви на обід.
Вихідні дні: неділя.

Телефон для довідок: (05134)3-27-09.

Відділ ведення реєстру Територіальної громади
міста Вознесенська управління надання
адміністративних послуг апарату
Виконавчого комітету Вознесенської міської ради
скачать dle 12.0
Дата публікації: 09.02.2022 0 1 174
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно