альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Повідомлення RASFF стосовно виявлення високого вмісту летючих компонентів і сильний неприємний запах у силіконових чашках.


Головне управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області інформує про отримання повідомлення по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 14 грудня 2023 року № 2023.8646 стосовно виявлення високого вмісту летючих компонентів і сильного неприємного запаху в силіконових чашках з ручками (походженням з Китаю), що експортувались з Республіки Словенія (відправник: Apollo d.o.o., Ptuj) до України (отримувач: ТОВ “ВЕСТ СЕЙЛ ГРУП”, вул. Кольберга 3-А, м. Львів, 79013).

Відповідно до законів України “Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин” та “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів” у разі наявності в обігу вищезазначених чашок оператори ринку зобов’язані вилучити їх з обігу та письмово проінформувати Вознесенське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області на електронну адресу: vozn_dpss@dpssmk.gov.ua.
скачать dle 12.0
Дата публікації: 20.12.2023 0 94
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно