альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

У громаді пройшло дослідження Фонду розвитку м. Миколаєва у межах громадського аудиту «Виклики соціальної інтеграції ВПО для відновлення та місцевого розвитку Вознесенської територіальної громади».

Напркінці минулого тижня експерти Фонду представили результати аудиту на публічній презентації, у якій взяли участь внутрішньо переміщені особи, представники громадськості та влади.

Протягом серпня та вересня 2023 року було проведено первинне опитування 155 респондентів серед потенційних стейкхолдерів (ВПО Вознесенської громади), щоб виявити можливі потреби та заходи для покращення умов їхньої адаптації та інтеграції.

За допомогою аналізу були визначені основні виклики та проблеми, з якими стикаються внутрішньо переміщені особи у нашій громаді: відсутність житла, обмежена можливість працевлаштування та невизначені перспективи для себе та своєї родини.

Експерти Фонду розробили рекомендації для поліпшення співпраці та інтеграції внутрішньо переміщених осіб у нашу громаду. Зокрема, пропонується створення Ради ВПО, впровадження соціальних програм для інтеграції та підтримки, створення фонду житла та інформаційної платформи для ВПО.

На зустрічі також обговорили подальші основні кроки з інтеграції внутрішньо переміщених осіб: визначено напрямки з підтримки продовольчої безпеки, внесення змін до програми «Турбота», розробка програми підтримки підприємництва, у тому числі ВПО для започаткування власної справи.

Продовжуємо спільно з експертами працювати над підтримкою переміщених осіб, розширюючи можливості для їхньої адаптації та інтеграції в нашу громаду.


Процес та результати досліджень ви можете переглянути у Презентація_Вознесенськ_дослідження.pptx.скачать dle 12.0
Дата публікації: 13.11.2023 0 76
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно