альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Скликається чергова сорок сьома сесія Вознесенської міської ради.


Засідання чергової сорок сьомої сесії Вознесенської міської ради восьмого скликання відбудеться 17 листопада 2023 року о 13.00 в сесійній залі Виконавчого комітету Вознесенської міської ради, відповідно до розпорядження міського голови від 06 листопада 2023 року № 232-р.

До порядку денного включені питання:

1. Про ініціювання співробітництва територіальних громад у формі реалізації спільного проєкту «Компостувальний кластер».
2. Про затвердження Договору про внесок у натуральній формі від 31 грудня 2022 року № CIK-MK-07-ERP-101 з Глобал Комьюнітіз.
3. Про внесення змін до Положення "Про Управління соціального захисту населення Вознесенської міської ради"
4. Про внесення змін до Положення "Про комунальний заклад "Вознесенський центр надання соціальних послуг"
5. Про створення Служби у справах дітей Вознесенської міської ради Миколаївської області
6. Про внесення змін до структури та загальної чисельності виконавчих органів Вознесенської міської ради на 2023 рік
7. Про відсторонення Бальцер В.В.
8. Про відсторонення Синявської Я.С.
9. Про затвердження змін до Плану соціально-економічного розвитку Територіальної громади міста Вознесенська на 2019-2024 роки.
10. Про продовження терміну дії Програми розвитку освіти Територіальної громади міста Вознесенська на 2021-2025 роки на 2026 рік включно та затвердження змін до неї.
11. Про затвердження змін до цільової Програми «Охорона здоров’я» на 2020-2024 роки.
12. Про затвердження змін до Комплексної програми соціального захисту «Турбота» на період 2021-2025 роки.
13. Про затвердження змін до Програми щодо організації мобілізаційної підготовки та територіальної оборони Територіальної громади міста Вознесенська на 2022- 2026 роки.
14. Про затвердження змін до цільової програми цивільного захисту Територіальної громади міста Вознесенська на 2023-2027 роки.
15. Про затвердження змін до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства Територіальної громади міста Вознесенська на 2021-2023 роки.
16. Про затвердження змін до Програми будівництва, реконструкції та ремонту вулиць і доріг Територіальної громади міста Вознесенська на 2022-2024 роки.
17. Про затвердження змін до Програми поводження з тваринами та регулювання чисельності безпритульних тварин на території Територіальної громади міста Вознесенська на 2021-2024 роки.
18. Про внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань про Комунальне підприємство «Водопостачання м. Вознесенська» (код ЄДРПОУ 33321803) та до його Статуту.
19. Про внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань про Комунальне підприємство «Тепло-Сервіс» Вознесенської міської ради (код ЄДРПОУ 36434288) та до його Статуту.
20. Про внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань про Комунальне підприємство «Санітарна очистка міста» (код ЄДРПОУ 32313770) та до його Статуту.
21. Про внесення змін до відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань про Комунальне підприємство «Регспод» (код ЄДРПОУ 24796802) та до його Статуту.
22. Про внесення змін до рішення Вознесенської міської ради від 20 грудня 2022 року № 16 «Про бюджет Вознесенської міської територіальної громади на 2023 рік (код бюджету 1452900000)».
23. Про затвердження Положення про порядок використання шкільних автобусів, що перебувають у комунальній власності Територіальної громади міста Вознесенська.
24. Про визнання Управління житлово-комунального господарства та капітального будівництва Вознесенської міської ради замовником робіт,
25. Про надання згоди на безоплатне прийняття у комунальну власність Територіальної громади міста Вознесенська індивідуально визначеного майна.
26. Про надання згоди на безоплатну передачу з комунальної власності Територіальної громади міста Вознесенська у державну власність індивідуально визначеного майна.
27. Про внесення змін до Переліків першого та другого типу майна Територіальної громади міста Вознесенська для передачі в оренду.
28. Про надання згоди на безоплатне прийняття зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Миколаївської області у комунальну власність Територіальної громади міста Вознесенська індивідуально визначеного майна.
29. Про передачу в господарське відання Комунальному підприємству «Водопостачання м. Вознесенська» об'єкта нерухомого майна.
30. Про внесення змін до рішення Вознесенської міської ради від 13.10.2023 № 41 «Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з кадастровим номером 4810200000:07:018:0028, площею 0,2069 га та умов продажу права оренди на неї на конкурентних засадах».
31. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою
Вознесенському навчально-виховному комплексу "Загальноосвітній навчальний
заклад І ступеня №9 Дошкільний навчальний заклад №16"
32. Про скасування рішення Вознесенської міської ради від 18.08.2022 № 25 «Про
надання дозволу Алексєєнку Ю.Б., Жишку І.Г., Жишку О.Г. на виготовлення
технічної документації щодо поділу та об’єднання земельної ділянки для надання
в оренду»
33. Про надання дозволу Ткачук А.С. на виготовлення технічної документації із
землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі
(на місцевості) із земель КСП «Новогригорівське»
34. Про надання дозволу Чупенко Т.В. на виготовлення технічної документації із
землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі
(на місцевості) із земель КСП «Новогригорівське»
35. Про надання дозволу Алєксєєнку Ю.Б., Жишку І.Г., Жишку О.Г. на виготовлення
технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельної
ділянки для надання в оренду
36. Про надання дозволу Територіальній громаді міста Вознесенська на складання
проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою продажу права
оренди на неї на конкурентних засадах
37. Про надання дозволу ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ
«ІНТ 1» на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки
для надання в оренду
38. Про надання дозволу ОБ’ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУ-ДИНКУ «ВОЗНЕСЕНСЬК ШЕВЧЕНКО 17» на складання проєкту землеустрою щодо від-ведення земельної ділянки для передачі у власність.
39. Про надання дозволу Латишеву В.М. на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність
40. Про надання дозволу Чепіженку С.М. на складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для передачі у власність
41. Про надання дозволу КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «САНІТАРНА ОЧИСТКА МІСТА» складання проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для надання в постійне користування
42. Про надання дозволу ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ІДЕАЛ» складання проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для надання в оренду.
43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Варзарю М.І.
44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Винокуровій Н.А.
45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Гапук Л.А.
46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну часткову власність земельної ділянки Гриценко Г.М., Ткаченко Л.М.
47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну сумісну власність земельну ділянку Гуйдан Т.С., Осадчій В.С., Осадчій Н.С., Осадчому С.Д.
48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну часткову власність земельної ділянки Дімітровій О.І., Мелєнт’єву О.І.
49. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Драчу В.В.
50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну часткову власність земельної ділянки Жуку І.А., Корчовому О.В., Корчовій Л.Л.
51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Іванову А.М.
52. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Конєвій Г.Ф.
53. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну часткову власність земельної ділянки Крутоголовій Т.О., Ніколенко Л.О.
54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у спільну часткову власність земельної ділянки Корчугановій А.І., Макоровій Л.І.
55. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Молдовановій О.Б.
56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Нагорній В.М.
57. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Петровій А.В.
58. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Смірновій О.В.
59. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Тарасенко Л.Ф.
60. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Ткаченку В.П.
61. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки Ягодіну В.В.
62. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання в постійне користування земельної ділянки КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «САНІТАРНА ОЧИСТКА МІСТА»
63. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки ОБ’ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «АКУЛА 58»
64. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу у власність земельної ділянки ОБ’ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «УЮТ-ОДЕСЬКА,57».
65. Про затвердження проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання в постійне користування земельних ділянок КОМУНАЛЬНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «ВОДОПОСТАЧАННЯ М. ВОЗНЕСЕНСЬКА»
66. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення та надання в постійне користування ГОЛОВНОМУ УПРАВЛІННЮ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ В МИКОЛАЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ.
67. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок по вул. Короленка та умов продажу права оренди на них на конкурентних засадах.
68. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок по вул. Чубчика та умов продажу права оренди на них на конкурентних засадах.
69. Про надання в оренду земельної ділянки Апостоловій О.М.
70. Про надання в оренду земельної ділянки фізичній особі-підприємцю Голубовій С.І.
71. Про надання в оренду земельної ділянки фізичній особі-підприємцю Сердезі І.М.
72. Про надання в оренду земельної ділянки ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «МІІК»
73. Про передачу земельних ділянок із комунальної власності у державну власність
74. Різне

Попередній розгляд питань провести на засіданнях постійних комісій міської ради:
1) з питань законності – 15 листопада 2023 року о 13.00;
2) з гуманітарних питань – 15 листопада 2023 року о 14.00;
3) з житлово-комунальних питань – 15 листопада 2023 року о 15.00;
4) з питань земельних відносин – 16 листопада 2023 року о 9.00;
5) з питань бюджету – 16 листопада 2023 року о 14.00.
скачать dle 12.0
Дата публікації: 09.11.2023 0 77
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно