альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Сервісні центри МВС нагадують алгоритм реєстрації ввезеного з-за кордону вживаного авто в Україну.


Багато українців купують вживані автомобілі за кордоном. Далі це авто підлягає розмитненню, іншими словами — легалізації в Україні.

Перше, що має здійснити особа при реєстрації вживаного ввезеного з-за кордону транспортного засобу — це пройти експерте дослідження в Експертної служби МВС і отримати відповідний висновок.

Далі власник транспортного засобу отримує талон попереднього запису до сервісного центру МВС. Його можна отримати в зручний спосіб: у терміналі, що знаходиться в приміщенні нашого закладу чи сформувавши талон онлайн через функціонал Е-ЗАПИС на сайті Головного сервісного центру МВС.

Після реєстрації транспортного засобу власник або уповноважена ним особа отримує номерний знак і свідоцтво про реєстрацію авто в Україні.

Звертаємо увагу, що при першій реєстрації легкового автомобіля сплачується збір на обов’язкове державне пенсійне страхування. Він залежить від вартості легкового транспортного засобу, яка зазначена у митній декларації.

Орієнтовну вартість реєстрації транспортного засобу з урахуванням податків та адміністративних послуг у сервісному центрі МВС можна розрахувати за допомогою онлайн-сервісу – калькулятор орієнтовної вартості отримання адміністративної послуги.​​​скачать dle 12.0
Дата публікації: 03.11.2023 0 109
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно