альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

У нашому місті може відкритись кваліфікований Центр реабілітації.


Люди з ушкодженнями, ампутованими кінцівками, психічними розладами - нажаль це наше сьогодення. Кожного дня в Україні мирні жителі і військові отримують важкі травми, які в подальшому потребують реабілітації. І навіть якщо втрата здоров’я відбулась не в наслідок бойових дій, спостерігається значний ріст ускладнень хронічних захворювань, таких як інсульти, інфаркти, онкологічні захворювання.

Понівечені тіла, понівечені долі… Але заради майбутнього ми маємо зберегти здоров’я нації, ментальне та фізичне.  Зменшити наслідки травм та захворювань можливо тільки за якісної і професійної реабілітації. Цей напрямок в нашій державі тільки набирає обертів - вчаться медичні працівники, вчаться урядовці. Найближчі центри реабілітаційних послуг розташовані в обласних містах Миколаїв та Одеса. Потужності цих центрів не можуть покрити зростаючу потребу південного регіону.

Є гарна новина - можливість відкрити кваліфікований Центр реабілітації в нашому місті! Нам необхідно докласти багато зусиль для того, щоб створити умови для відновлення наших громадян, які в подальшому будуть повноцінно включеними у суспільне життя.

Ми, колектив КП «КНП Вознесенський МЦ ПМСД» прагнемо допомогти громаді максимально зберегти здоров’я, навчити адаптуватись в суспільстві з фізичними обмеженнями, приборкувати свої страхи.

Реабілітація - це про можливості повноцінного життя незважаючи на виклики долі!

Разом ми зможемо!
скачать dle 12.0
Дата публікації: 25.10.2023 0 120
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно