альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Адміністрація ТОВ «БОС» Вознесенської міської ради доводить до відома споживачів послуг централізованого водовідведення

Шановні мешканці міста Вознесенська.


Виконавчий комітет Вознесенської міської ради рішенням від 21.12.2021р.№522 затвердив для ТОВ «БОС»економічно обґрунтований тариф на централізоване водовідведення на 2022р.

Протягом поточного року різко зрослиціни на електричну енергію, паливно-мастильні матеріали та реагенти.

В структурі тарифу ТОВ «БОС» витрати на електроенергію становлять 20%. Ціна електроенергії поступово збільшувалась протягом 2022 року та на теперішній час зросла на 15%. Ціна на паливно-мастильні матеріали за цей період збільшилась майже в 2 рази від врахованої в діючому тарифі. Також суттєво зросли ціни на реагенти, що використовуються в технологічному процесі очистки стоків. Зокрема ціна на гіпохлорит натрію на теперішній час становить 34500 грн./т, в діючому тарифі враховано 9580 грн. /т.

Незважаючи навжиті ТОВ «БОС» заходи щодо оптимізації витрат, а саме заходи з енергозбереження , комплексні заходи організаційного впливу (організовано роботу енерговитратного обладнання за графіком 3-х зонного тарифу, оптимізовано роботу управлінського та технологічного персоналу) можливості підприємства щодо зниження експлуатаційних витрат є обмеженими в порівнянні із значним зростанням вартості складових тарифу.

Таким чином діючий тариф на 2022 рікне покриває постійно зростаючих витрат підприємства.

Діючійтариф на централізоване водовідведення за 1 м³ (з ПДВ) споживачам,які не є суб’єктамигосподарювання,-40,38грн. за 1 м³ стоківзурахуваннямПДВ .Населення відповідно до вище зазначеного рішення Виконавчого комітету Вознесенської міської ради сплачує 36,57 грн. за 1 м³ ( з ПДВ).

Розрахований відкоригований тариф на 2022р. -43,83грн. з ПДВ. Зростання складає 8,5 %.

Ознайомитись з розрахунками відкоригованого економічно обґрунтованого тарифу на 2022рік можна на офіційному сайті м. Вознесенськ за посиланням: http://voz.gov.ua

Зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються ТОВ «БОС» протягом 7днів з дати публікації цього повідомлення в газеті Новини Вознесенська «День за Днем» за адресою Миколаївська обл. м. Вознесенськ вул. Київська 287 кабінет ТОВ «БОС» або на електронну адресу: voz_bos@ukr.net


Адміністрація ТОВ «БОС»

скачать dle 12.0
Дата публікації: 14.10.2022 0 202
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно