альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Шановні мешканці громади, отримувачі житлової субсидії та пільгова категорія громадян

Наближається опалювальний сезон 2022-2023 рр. В умовах підготовки підприємств теплопостачання до опалювального періоду просимо Вас своєчасно сплачувати кошти за спожиті послуги. Оплата споживачами послуг є основним джерелом надходжень підприємств житлово-комунального господарства, що дозволяє здійснювати їх підприємствам виплату заробітної плати працівникам, сплачувати за спожиті енергоносії, закупляти паливно-мастильні матеріали та засоби знезараження та очистки питної води.

Оплачувати послуги Ви можете за допомогою онлайн сервісів (через особисті кабінети, мобільні застосунки, платіжні системи: «Ощад24»,
«Приват24», та ін.).

Також нагадуємо, що основною вимогою для призначення житлової субсидії залишилась своєчасна оплата за спожиті житлово-комунальні послуги. Отримувачі пільг в готівковій формі при несвоєчасній оплаті можуть бути переведені на безготівкову форму.

Додатково зазначаємо, що у зв`язку з тим, що виплата пільг, деякий період часу, нараховувалась та проводилась на центральному рівні, а в липні 2022 р. була повернута до Управління (для нарахування на місцевому рівні) суми за червень 2022 р., станом на 31 серпня 2022 р., залишились недонараховані. Можливість нарахування пільги за червень 2022 р. ще не відкрита, після відкоригування даних та надання доступу суми за червень будуть нараховані та скеровані до виплати.

За консультацією щодо отримання (призначення) субсидії можна звернутись за номером телефону – (05134) 3 24 25.
За консультацією щодо отримання пільги можна звернутись за номером тел. (05134) 3 21 57.
скачать dle 12.0
Дата публікації: 01.09.2022 0 314
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно