альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Рішення Вознесенської міської ради № 1 «Про перейменування вулиць та провулків на території Територіальної громади міста Вознесенська»

До уваги мешканців Територіальної громади міста Вознесенська!

18 серпня 2022 року на підставі рішення Вознесенської міської ради № 1 «Про перейменування вулиць та провулків на території Територіальної громади міста Вознесенська» перейменовані та кореговані вулиці та провулки у місті Вознесенську та у селі Ракове Вознесенського району.

Також, повідомляємо, що депутатами Вознесенської міської ради було запропоновано провести повторні громадські обговорення по перейменуванню вулиць: Космодем'янської Зої, Лермонтова, Маяковського, Пушкінська, Тімірязєва та по провулкам: Гастелло, Кошового Олега, Толбухіна.

За більш детальною інформацією Ви можете звернутися до відділу містобудування та архітектури апарату Виконавчого комітету Вознесенської міської ради, за адресою: м. Вознесенськ, пл. Центральна, 1, тел. 066-176-96-61.


Рішення Вознесенської міської ради № 1 «Про перейменування вулиць та провулків на території Територіальної громади міста Вознесенська»   Завантажити 
 Переглянути 

скачать dle 12.0
Дата публікації: 26.08.2022 0 1 649
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно