альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Керівники закладів освіти пройшли інструкторсько-методичні та практичні заняття щодо захисту учасників освітнього процесу від надзвичайних ситуацій воєнного характеру

17-18 серпня були проведені заняття з керівниками закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти Територіальної громади міста Вознесенська.

В перший день були проведені заняття в онлайн-режимі на базі студії відеоконференцзв’язку Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Миколаївської області.

Практичні заняття з питань укриття учасників освітнього процесу в захисних спорудах цивільного захисту для керівників закладів освіти провели завідувач Вознесенського УКП НМЦ ЦЗ та БЖД у Миколаївській області Станіслав Дудник спільно з начальником 12 ДПРЧ 4 ДПРЗ ГУ ДСНС України в Миколаївській області Артемом Риженко, на базі Вознесенської гімназії імені Т.Шевченка.

В практичних заняттях взяли участь 28 осіб з відпрацюванням алгоритму дій по сигналу «Повітряна тривога» з використанням захисної споруди закладу.

скачать dle 12.0
Дата публікації: 22.08.2022 0 274
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно