альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Гімназисти цікаво ознайомилися з джерелами наповнення та розподілення бюджету громади

Міський голова Віталій Луков розповів учням Вознесенської гімназії імені Тараса Шевченка про особливості формування та розподілення бюджетних коштів. Спілкування відбувалося в рамках інформаційної кампанії зі збору пропозицій до формування бюджету Територіальної громади Вознесенська на 2020 рік. Для кращого розуміння й простоти сприйняття інформації було обрано досить цікаву форму порівняння. Очільник міста розповідав про бюджет громади на прикладі корови.
Очевидно, гімназистам сподобалася така форма спілкування, адже слухали усі дуже уважно. Наприкінці своєї розповіді Віталій Луков запропонував молоді поставити будь-які питання, які їх хвилюють. Школярі з радістю скористалися можливістю поспілкуватися з міським головою й ставили влучні запитання щодо різних сфер розвитку громади.
Також Віталій Луков нагадав присутнім про цікавий проект – Бюджет участі. Це платформа для втілення в життя ідей покращення громади, де кожен бажаючий вознесенець, ініціативна група, громадська організація тощо має змогу отримати фінансування на той чи інший проект. Завдяки цьому інструменту у кожного з нас з’являється реальна можливість впливати на розвиток Вознесенська шляхом голосування за вже подані проекти. Збір проектних заявок триває. Для участі слід перейти за цим посиланням: https://voznesenskaotg.pb.org.ua/. Часу залишилось мало, тому не втрачайте свій шанс.
Нагадаємо! Триває збір пропозицій до формування бюджету Територіальної громади Вознесенська на 2020 рік. З детальною інформацією можна ознайомитися тут:
http://voz.gov.ua/novini/2415-pryimaiemo-propozycii-do-formuvannia-biudzhetu-voznesenskoi-gromady-na-2020-rik.html.
Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю
скачать dle 12.0
Дата публікації: 08.10.2019 0 1 287
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно