альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Гендерно-орієнтоване бюджетування як інструмент забезпечення рівного доступу до ресурсів та їх справедливого розподілу

У період з 30 вересня по 02 жовтня 2019 року у Виконавчому комітеті Вознесенської міської ради відбувся другий поглиблений тренінг з ґендерно-орієнтованого бюджетування в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)» за участі Наталії Дмитрук, експертки Національного Демократичного Інституту Міжнародних Відносин (НДІ). Члени гендерної бюджетної групи мали змогу отримати не лише теоретичні знання, а й практичні навички щодо розробки гендерно-чутливих міських цільових і бюджетних програм, підвищення ефективності використання бюджетних коштів, забезпечення гендерної рівності та справедливого розподілу бюджетних видатків.

Ґендерно-орієнтоване бюджетування визнаний у всьому світі ефективний інструмент досягнення ґендерної рівності, суть якого в тому, що планування бюджету здійснюється з огляду на кінцевого споживача тих послуг, які фінансуються. Для нашої громади, яка має обмежений бюджет, такий підхід є особливо актуальним, адже завдяки йому можна досягти більш раціонального використання бюджетних коштів та підвищити рівень як самих послуг, так і їх адресність.

Бобриніченко Тетяна Михайлівна, уповноважена з питань забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, запобігання та протидії насильству за ознакою статі у виконавчих органах Вознесенської міської ради

скачать dle 12.0
Дата публікації: 03.10.2019 0 671
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно