альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Національною поліцією України розпочато реалізацію проекту «Поліцейський офіцер громади»

Національною поліцією України розпочато реалізацію проекту «Поліцейський офіцер громади». Його мета - забезпечити кожну територіальну громаду окремим офіцером, який не тільки працюватиме на території цієї громади, але й житиме там.
За умовами проекту громада бере на себе частину фінансової підтримки роботи поліцейського (забезпечення службовим приміщенням, оргтехнікою, за можливості - автомобілем та житлом). У свою чергу, поліцейський у своїй роботі орієнтуватиметься на потреби громади, звітуватиме перед нею, а також працюватиме виключно на території громади без залучення до виконання завдань за її межами.
На даний час впровадження проекту вже розпочато у Дніпропетровській та Кіровоградській областях із подальшим його поширенням на всю територію країни.
Враховуючи викладене, з метою вивчення можливості запровадження проекту на території Миколаївської області, просимо Вас прийняти участь у проведенні опитування шляхом заповнення гугл-форми.
Також за вказаним посиланням Ви можете ознайомитись з деталями проекту.
Додаткову інформацію про проект «Поліцейський офіцер громади» можна отримати звернувшись до управління превентивної діяльності ГУНП в Миколаївській області за телефоном: тел. (0512) 50-15-36.
скачать dle 12.0
Дата публікації: 25.04.2019 0 585
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно