альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Віднині бібліотека – це ХАБ з цифрової освіти

З 2012 року в чотирьох бібліотеках Комунального закладу «Бібліотечна мережа м. Вознесенська» завдяки успішній участі та перемозі у ІІІ раунді конкурсу «Організація нових бібліотечних послуг з використанням вільного доступу до Інтернету» в рамках реалізації програми «Бібліоміст» відкриті та активно працюють Центри вільного доступу до Інтернету, які надають можливість бібліотекам ефективніше служити потребам громади. Як переможці, наші бібліотеки отримали 15 комп’ютерів.
Вісім років бібліотеки надають широкий спектр послуг населенню нашої громади. Безкоштовно відвідувачі користуються комп’ютерною технікою: спілкуються з рідними в програмі Skype, отримують знання про мережу Інтернет, створюють власні сторінки в мережі, знайомляться з пошуковими системами Інтернету, з правилами користування електронною поштою e-mail та мають можливість відкрити власну поштову скриньку. Бібліотекарі щоденно надають індивідуальні консультації для всіх, хто потребує допомоги при роботі з комп’ютером. У нас вільний і безкоштовний доступ до мережі WI–FI.
У 2020 році КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська» долучився до проєкту Міністерства цифрової трансформації України «Дія. Цифрова освіта», метою якого є створення робочих місць для проведення навчання з цифрової грамотності населення громади. Завдяки тому, що чотири бібліотеки нашої громади мають сучасну комп'ютерну техніку, підключення до мережі Інтернет, а бібліотекарі володіють необхідними навичками комп'ютерної та цифрової грамотності, ми отримали приємну звістку: бібліотеки з Інтернет-центрами нашої громади зареєстровані у Всеукраїнській мережі - як хаби цифрової освіти!
У сучасному світі для кожної людини важливо володіти навичками роботи у цифровому середовищі. І саме бібліотеки є тими місцями, де кожен громадянин може підвищити свою цифрову грамотність, аби ефективно та безпечно застосовувати цифрові технології щодня, в роботі, в навчанні, в дозвіллі, для вирішення побутових питань.
Запрошуємо Вас до бібліотек – хабів цифрової освіти! Ми безкоштовно навчимо Вас користуватися комп’ютером, смартфоном, планшетом (та ін.), інтернетом, онлайн-сервісами.
Приходьте, телефонуйте:
3-23-34/вул. Соборності, 15/3-26-52/вул. Шевченка, 37-а/5-70-34/вул. Героїв України,9.


КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська»
скачать dle 12.0
Дата публікації: 14.12.2020 0 1 383
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно