альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Секретний агент

В рамках Програми «Децінтралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE), що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), регіональним партнером якої в Миколаївській області є Благодійний Фонд ЛАСКА, 2 жовтня 2020 року в приміщенні Вознесенської міської ради відбулась презентація результатів акції «Секретний агент», яку провела Молодіжна рада при Вознесенській міській раді.
Представники Молодіжної ради при Вознесенській міській раді, які пройшли навчання, в якості «Секретних агентів» провели дослідження якості надання послуг установами та структурними підрозділами Вознесенської міської ради.
Послуги, які досліджувались:
1.Вивезення твердого побутового сміття – 3 анкети;
2.Реєстрація дитини до дошкільного навчального закладу – 3 анкети;
3.Надання транспортних послуг соц.незахищеним верствам за карткою "Вознесенця"– 3 анкети.
Представник Молодіжної ради при Вознесенській міській раді, Артур Бондар, ознайомив присутніх представників від установ та структурних підрозділів Вознесенської міської ради з результатами проведеної акції.
Члени Молодіжної ради та представники влади обговорили пропозиції та вирішили спільно напрацьовувати рішення щодо покращення рівня надання послуг в громаді, а саме:
1.Вивезення твердого побутового сміття – Покращення інфраструктури приміщення (облаштування місця для відвідувачів з дітьми всередині приміщення).
2.Реєстрація дитини до дошкільного навчального закладу – Розширення інформування мешканців щодо послуги (розробка буклетів про послугу, перелік дій та документів для отримання послуги).


Відділ культури та спорту ВМР
скачать dle 12.0
Дата публікації: 06.10.2020 0 1 322
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно