альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Дитяча бібліотека в онлайн спілкуванні

Ми з вами звикли, що наше життя завжди у кольорі, наче райдужна веселка: цікаве, пізнавальне, повне цікавих розваг, на якому гойдаються наші мрії, ідеї, сподівання, надії.
Але зараз наше життя, через поширення коронавірусу COVID-19, на деякий час втратило частину веселкових кольорів. Сьогодні наша країна і весь світ переживають нелегкі часи і ми всі повинні неухильно дотримуватися усіх карантинних заходів, які запроваджені в Україні і нашій громаді.
Але, давайте не будемо затьмарювати себе поганим настоєм та сумнівами і оберемо колір радості і цікавого спілкування в режимі «онлайн».
Весна завжди нам приносила багато свят, а саме: Всеукраїнський тиждень дитячого читання, Міжнародний день дитячої книги – 2 квітня, в день народження великого казкаря Ганса Крістіана Андерсена, Всесвітній день книги та авторського права, який відзначається 23 квітня.
Ми вітаємо всіх вас з цими святами. Ці свята об’єднують письменників, художників, літературознавців та бібліотекарів. А давайте ми з вами також об’єднаємося в онлайн режимі і зустрінемося з героями, в яких є оптимізм, жага до життя, відкритість, прагнення до щастя та пошук істини. Давайте ми з вами знову відвідаємо книжкове царство цікавих книг та улюблених літературних героїв, а потім поділимося найцікавішими з них. А ще згадаймо про традиції сімейного читання, повернувшись у дитинство, прочитаймо улюблені книги разом з дітьми.
Тож почнемо з найцікавіших, книг –ювілярів цього року. Рекомендуємо прочитати:
Всеволод Нестайко повісті: «Таємниця трьох невідомих», «Робінзон Кукурузо», «Чарвний талісман». Загребельний П.А. роман «Роксолана». Распе Е. фантастичні небилиці «Пригоди барона Мюнхаузена». Роулінг Джоан фентезі: «Гаррі Поттер і келих вогню», «Гаррі Поттер і напівкровний Принц». Шевченко Т.Г. «Кобзар». Франко І.Я. казка «Лис Микита». Оксана Іваненко казка «Три бажання». Біанкі В, «Де раки зимують». Гоголь М. «Тарас Бульба». Куліш П. «Чорна рада» та інш.
Якщо ви вже прочитали книги, які вас зацікавили, пропонуємо вам відвідати блог
10 найкращих онлайн-бібліотек з електронними книжками.
Тут ви знайдете твори українських письменників-класиків та сучасних авторів, а також познайомитеся з життєвим та творчим шляхом письменників України та світу. А щоб себе розважити - подорожуйте кращими бібліотеками світу, парками та найцікавішими місцями нашої країни. Ми впевнені, що після спільного сімейного читання, батьки по – справжньому займуться духовним розвитком своїх дітей.
А ми з дітьми «книжковою стежинкою» йдемо далі.
Для тих, хто готовий до перемоги, оголошуємо конкурс «Веселий олівець», адже ми знаємо, що ви творчі та обдаровані. Тут ви можете фантазувати, мріяти і проявити свою творчу майстерність і відобразити прочитане в малюнках, які ви побачите на виставці «Намалюю я героя», коли ми з вами зустрінемося знову, де на переможця чекатиме приз.
І це ще не все! Не забувайте, що на вас чекає щорічний конкурс «Лідер читання». Ви зможете взяти участь у талант – челенджі «Зірковий Оскар», де супер - читайлики, активісти бібліотеки, розумники, художники та розважай лики, візьмуть участь у номінаціях: «Книжковий театрал», «Зірочка талантів», «Активіст року», «Бібліомарафонець», «Інтелектуал – всезнайка» та «Світ віртуальності». Ви можете обрати свою номінацію та вже зараз готуватися до участі у конкурсі та до перемоги у ньому.
Книга – це найзахоплююче диво у світі! Це безперечний факт для тих, хто любить читати, відкриваючи кожен день щось нове, збагачуючи свій інтелект яскравими барвами, новими ідеями і прописними істинами.
Бажаємо вам хорошого настрою та цікавого спілкування з книгами в онлайм режимі. А ми з нетерпінням чекаємо на зустріч з вами в комфортних умовах дитячої бібліотеки, вже у традиційному режимі, коли повз нас пройде сіра хмаринка, а за нею буде веселка в кольорі нашого звичайного цікавого життя.
І пам’ятайте! Карантин – це не канікули, навіть коли надворі прекрасна весняна погода. Просимо вас більше часу проводити вдома, зі своїми рідними, а вуличні розваги відкласти на «потім». А зараз, нехай бібліотека і книга нас об’єднує і допомагає нам жити в мирі, любові. здоров’ї та злагоді.

Адміністрація дитячої бібліотеки
скачать dle 12.0
Дата публікації: 02.04.2020 0 729
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно