альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

День безпечного Інтернету в дитячий бібліотеці

-Не уявляєш свого життя без месенджерів та соціальних мереж?
-Гадаєш, що маєш купу друзів по той бік монітора?
-А чи все ти знаєш про спілкування в Інтернеті?
З такими питаннями бібліотекарі дитячої бібліотеки звертались в цей день до своїх відвідувачів. А чого саме в цей день?
Саме у вівторок другого тижня лютого з 2004 року відзначається День безпечного Інтернету, який запроваджено за ініціативою європейських некомерційних організацій European SchoolNet та Insafe Захід.
Цього дня в багатьох країнах світу обговорюються:
•шляхи безпечного використання молоддю Інтернету,
•питання Інтернет - етики,
•загрози протизаконного контенту.
День безпечного Інтернету має на меті досягнення об'єднання зусиль держави, бізнесу і громадськості для популяризації механізмів безпечної роботи в мережі, перш за все серед дітей та молоді. День безпечного Інтернету 2020 року відзначається 11 лютого 2020 року під гаслом "Разом для найкращого Інтернету".
А в дитячий бібліотеці Комунального закладу «Бібліотечна мережа м. Вознесенська» користувачі передивлялись відео, читали пам’ятки, обговорювали статті в журналах, присвячені цій тематиці, з’ясовували правила безпечного користування Інтернетом. Всі присутні дійшли до висновку, що Інтернет може бути прекрасним місцем як для навчання, так і для відпочинку та спілкування з друзями. Але як і весь реальний світ, Мережа теж може бути небезпечна.
Дорослі! Перш ніж дозволити дітям виходити в Інтернет самостійно, слід установити низку правил, з якими повинна погодитися й ваша дитина.
Сподіваємось, що діти, підлітки та їх батьки, отримавши нові знання щодо безпеки в мережі Інтернет, зможуть уберегти себе від потенційних небезпек глобальних мереж. Дізнатися, як День безпечного Інтернету відзначається в світі та Україні, можна у соціальних мережах за хештегами #SID2020 та #SaferInternetDay, #ДеньБезпечногоІнтернету.
Адже обізнаний – значить озброєний.

Дитяча бібліотека
скачать dle 12.0
Дата публікації: 17.02.2020 0 1 186
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно