альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

БІБЛІОТЕКА № 1 запрошує на побачення наосліп з книгою

До відзначення найромантичнішого свята року - Дня Святого Валентина долучились фахівці бібліотеки № 1 / вул. Соборності, 15 /. Напередодні 14 лютого - бібліотекарі відділу абонементу підготували користувачам романтичний сюрприз: Побачення наосліп з книгою.
Вас чекає знайомство з книгами відомих авторів, де розкривається прекрасне почуття кохання, тема молодіжних та підліткових проблем- перших почуттів, стосунків з ровесниками, становлення особистості, всього, що може хвилювати кожного; ви дізнаєтесь більше про свято всіх закоханих, оформите власну «валентинку» з гарним зізнанням у коханні…
Ми всім бажаючим призначаємо побачення у бібліотеці!
Побачення стане для кожного відвідувача пізнавальним, змістовним та цікавим, надасть можливість зізнатися у коханні улюбленій книзі, обговорити прочитане з друзями та новими знайомими.
Кохання буде існувати стільки, скільки існуватимуть люди, і займатиме головне місце в їхньому житті. А у запропонованих нами книжках - зашифрована вся набута людьми мудрість цього найсвітлішого почуття.
Ми оформили бібліотеку святковими тематичними елементами. Привітання та побажання Ви зможете залишити на декоративному стенді-книжці та на арт-деревці «Привітальні сердечки».
А також, щоб створити гарний настрій та залишити приємний спогад про побачення в бібліотеці, для Вас, наших найкращих, найчуттєвіших, відданих бібліотеці користувачів, ми приготували ще багато різних яскравих та солодких несподіванок.
Пам’ятайте! Напередодні Дня Святого Валентина та саме в цей найромантичніший день року, 14 лютого, кохання, романтика, світлі почуття, витають у повітрі. Скористайтесь цим!
Тому сміливо, не вагаючись, поспішайте до бібліотеки на рандеву з книгою! Разом будемо зустрічати свято, яке сповнює надією і романтикою серця, залишає на весь рік гарний настрій, позитивні емоції та приємні маленькі дрібнички, що такі дорогі кожному.
До святкової зустрічі!!!

Колектив бібліотеки № 1
скачать dle 12.0
Дата публікації: 10.02.2020 0 946
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно