альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

«Різдвяна казка в гості йде»

7 січня – одне з найбільших християнських свят – Різдво Христове за Східним календарем. Це свято радості і єднання людських душ. У цей день всі ми ніби заново народжуємося, залишаючи всі образи, сварки у минулому. Воно покликане об’єднати нас усіх, відродити та зробити трішечки кращими.

Напередодні цього чудового свята коридорами і кімнатами бібліотеки снували постійні і нові користувачі бібліотеки – радісні та усміхнені. Репетирували ролі, готували костюми, вчили колядки, співали різдвяних пісень та у передчутті чудес і чарівництва чекали початку вистави «Різдвяна казка в гості йде». І ось прийшли наші друзі, вихованці Вознесенської спеціальної загальноосвітньої школи – інтернату з вихователем Вітушко Г.М. та вихованці Центру соціально-психологічної реабілітації дітей Служби у справах дітей Вознесенської міської ради (вихователь Гришман Т.Я.).

Ведучі свята та діти – учасники, ляльковий театр книги «Барвінок» своїми розповідями про історію та традиції святкування Святвечора та Різдва Христового, запальною музикою під час гри «Солохина мітла», «Крижаний подих» створили незабутню святкову атмосферу. Відгадування загадок, участь у вікторинах, співання колядок та виконання щедрівок, а також смаколики зробили свято особливо родинним та нікого не залишили байдужими.

Працівники дитячої бібліотеки в такі свята завжди намагаються приділити найбільше уваги відвідувачам бібліотеки - дітлахам, які потребують особливої уваги та піклування: дітям з обмеженими фізичними можливостями; дітям, позбавленим батьківського піклування; дітям із сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Є таке особливе почуття – святкове й радісне. Воно не залежить від календаря та може виникнути в будь-який час, і від цього на душі стає тепло. Так завжди буває, коли ми даруємо тепло, увагу, свято тим, хто цього потребує. І найбільша нагорода – це дитячі усмішки, які надихають і дають натхнення!

Вітаємо усіх мешканців Вознесенської громади з прийдешніми Новорічно-Різдвяними святами. Бажаємо усім здоров’я, Божого благословення та запрошуємо відвідати бібліотеки міста, щоб отримати позитивний настрій на весь 2020 рік!

Адміністрація дитячої бібліотеки
скачать dle 12.0
Дата публікації: 08.01.2020 0 1 607
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно