альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

На свято Миколая в небі зіронька палає!

В народі кажуть, що в грудні що не день, то й свято. І одним з найбажаніших для дітей є свято Святого Миколая. З ним пов’язані дитячі мрії та сподівання, і дітлахи чекають його не менше, ніж Новий рік.
Щоб розширити знання дітей про життя святого Миколая, на його прикладі виховувати у читачів доброту, чуйність, гуманність та милосердя, у дитячій бібліотеці пройшли різноманітні масові розважально – ігрові заходи. Напередодні в дитячій бібліотеці була оголошена акція «Напиши листа Святому Миколаю та привітай незнайому дитину!». Впродовж акції також працювала майстерня Святого Миколая, де діти виготовляли новорічні та різдвяні прикраси.
19 та 20 грудня в бібліотеці відбулися театралізовані вистави «На свято Миколая в небі зіронька палає!» за участю театру книги «Барвінок», в яких взяли участь вихованці Вознесенського Центру комплексної реабілітації дітей з інвалідністю та вихованці Комунального закладу дошкільної освіти комбінованого типу №4 "Золотий ключик" з вихователем Григоренко Оленою Євгеніівною. До дітей, крім Миколая з торбою подарунків, завітала на гостини красуня Зимова казка, вередлива Шапокляк, добрий Сніговик та помічник Святого Миколая Янгол. Діти та дорослі дізналися від ведучих про історію виникнення свята, а потім разом з персонажами казок співали, танцювали, грали у веселі ігри. З нагоди свята та завдячуючи Червоному Хресту та небайдужим батькам всі отримали від Миколая солодощі та іграшки. Тож вітаємо всю Вознесенську родину з прийдешніми святами та чекаємо дітей та їх батьків у бібліотеках міста!

Адміністрація дитячої бібліотеки
скачать dle 12.0
Дата публікації: 21.12.2019 0 793
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно