альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Геть куріння! Ми - здорове покоління!

Щорічно в третій четвер листопада в більшості західних країн світу відзначається Міжнародний день відмови від куріння (No Smoking Day). Він був встановлений Американським онкологічним товариством (American Cancer Society) в 1977 році. За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я: - в світі 90% смертей від раку легенів, 75% - від хронічного бронхіту і 25% - від ішемічної хвороби серця обумовлені палінням.
Кожні десять секунд на планеті вмирає один курець (до 2020 року цей рівень може підвищитися до однієї людини за три секунди).
Слід зазначити, що при добрій обізнаності про шкоду тютюнопаління для здоров'я, мало хто прагне позбутися від нікотинової залежності. Або людина не усвідомлює всієї тяжкості наслідків вживання тютюну для свого здоров'я або вважає, що хвороба його не торкнеться, або звичка палити настільки сильна, що немає можливості від неї відмовитися.
В рамках Дня відмови від куріння в бібліотеці №1 КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська» традиційно проходять різні просвітницькі заходи, покликані просвіщати населення про шкоду нікотину і засоби відмови від куріння. В читальній залі бібліотеки оформлено книжкову виставку-імпульс «Геть куріння! Ми - здорове покоління!». З метою сприяння зниження поширеності тютюнової залежності серед підлітків та інформування їх про згубний вплив тютюну на здоров'я, в Міжнародний день відмови від куріння, біля виставки було проведено актуальну розмову з вихованцями Вознесенської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату «Чому шкідливе паління?».

Бібліотека №1,
центр місцевого краєзнавства
КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська»
скачать dle 12.0
Дата публікації: 21.11.2019 0 695
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно