альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Кожне завтра починається вже сьогодні

3 листопада осінній недільний ранок для Молодіжної ради Вознесенської громади розпочався зі смачного гарячого чаю та цікавої пригоди. Адже молодь мала змогу змістовно провести дозвілля, культурно відпочити, поглибити знання про історію рідного міста й зануритися в історичне минуле, сучасне сьогодення, перспективи майбутнього під час проходження квесту «Це моє місто».

Куратори Молодіжної ради, які створювали квест, підійшли креативно до відбору локацій та відповідних тем для кожної із чотирьох команд. Це волонтерська робота, театралізовані дійства, знання історії міста та використання сучасних технологій, завдяки яким учасники спілкувалися безпосередньо з кураторами та отримували завдання. Всі маршрути у команд були різні.

Основним місцем квесту було приміщення колишньої вечірньої школи, де на кожну команду чекав загадковий персонаж: Маліфісента, вампірша, відьмочка, німець, Мішка Япончик та найнесподіваніший герой Капелюшник зі справжнім білим кроликом. Одним із спільних завдань для команд було зібрати зашифрований девіз Молодіжної ради «Кожне завтра починається вже сьогодні». Завдяки цій пригоді учасники брали активну участь у прийнятті рішень, спробували себе в ролі лідера та командного гравця, ближче познайомились один з одним та отримали заряд позитивної енергії.

По закінченню квесту відбулося перше засідання Молодіжної ради, на якому обговорювалися плани роботи на майбутній рік.

Молодіжна рада дякує міському голові Лукову В.Д., усім кураторам груп та казковим героям за підтримку, креатив й активну участь у житті вознесенської молоді.

Секретаріат Молодіжної ради

скачать dle 12.0
Дата публікації: 05.11.2019 0 1 148
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно