альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Всесвітній день тварин у дитячій бібліотеці

4 жовтня, у Всесвітній день тварин, до бібліотеки завітали вихованці Комунального дошкільного навчального закладу № 9 "Горобинка". Щиро, у захваті від великої кількості дитячих книжок, дітлахи задавали багато запитань, розповідали про своїх улюблених героїв казок та про своїх домашніх тварин.
Також діти брали участь у вікторинах «Хто живе у нас в квартирі?», «Відгадайте без підказки: Хто герої цих книжок?», передивилися «Урок тітоньки Сови «Як доглядати за домашніми улюбленцями?», та допомагали Півнику врятуватися від Хитрої Лисиці в ляльковій виставі «Хитра Лисиця».
В цей день всі відвідувачі мали можливість переглянути дуже цікаву виставку «Тварини, що залишили свій слід в літературі», де були представлені книжки, головні герої яких всім відомі тварини.
Також присутні в цей день були щиро здивовані привітаннями від папуги Інокентія, який намагався донести до дітей, що ті, хто хоче придбати тваринку, або птаха, повинні знати, як доглядати за ними, та ніколи їх не ображати.
Діти звернули особливу увагу на книжки, в яких розповідається, як доглядати за домашніми тваринками та розповіли про своїх домашніх улюбленців.

Дитяча бібліотека 
КЗ "Бібліотечна мережа міста"
скачать dle 12.0
Дата публікації: 07.10.2019 0 1 272
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно