альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Всеукраїнський день бібліотек відсвяткували разом

Наприкінці вересня осінь дарує нам золото листопаду, різнобарв’я жоржин і своє неповторне свято – Всеукраїнський день бібліотек, який відзначається в Україні щорічно 30 вересня вже понад двадцять років. Це професійне свято працівників близько 40 тисяч діючих бібліотек. Сучасна бібліотека поєднує в собі освіту та інформування. Її функції щоразу стають ширшими, адже там проводять виставки, конференції, круглі столи, майстер-класи та творчі вечори.
Цей день в бібліотеці № 1 КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська» був дуже насиченим різноманітними подіями.
Для користувачів було організовано книжкові виставки: «О, книго! Пресвята Богиня! Народу й роду берегиня», «Книги з автографами авторів з фонду бібліотеки». Селфі з книжковою інсталяцією «Читай зі смаком!». Ретро-погляд «Бібліотека в потоці часу». Хіт-парад читацьких думок «Творимо книгу разом». Інтернет-мандрівка «Найкращими бібліотеками світу». Та відбулося свято «Всеукраїнський день бібліотек святкуємо разом».
Міжнародний день людей похилого віку, День ветерана та Всеукраїнський день бібліотек в календарі стоять поряд. Тому ми об’єднали ці чудові свята, і запросили на захід шановних ветеранів, ветеранів бібліотечної праці, студентів Університету 3-го віку і, звичайно, наших постійних користувачів бібліотеки.
У цей день, символ єдності і спадкоємності поколінь, є прекрасна можливість сказати теплі слова подяки ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за вклад у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість.
Під час заходу бібліотекарі згадали колег-ветеранів, які присвятили бібліотечній справі усе своє життя, хто багато років тому переступив поріг бібліотеки і залишився в ній назавжди, для кого бібліотечна справа стала покликанням, хто своєю роботою підвищував престиж цієї професії.
Гарну атмосферу на заході підтримували пісенні дарунки від козацького хору та Ніни Білоконенко. До глибини душі зворушливо та задушевно прозвучали авторські проникливі рядки Варзаря Олександра Даниловича. Цікавим мікросюжетом свята стало представлення творчого набутку Чебан Ірини Євгенівни.
Шановні ветерани! Прийміть щирі вітання і глибоку вдячність за все, що зроблено Вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, подвиг, шанобливе ставлення до людей– це незрівняний приклад для наслідування сучасній молоді. Низький уклін Вам до землі, дорогі ветерани, дідусі, бабусі, та велика подяка за все що Ви зробили для своїх нащадків.

Бібліотека №1, центр місцевого
краєзнавства КЗ «Бібліотечна
мережа м. Вознесенська»
скачать dle 12.0
Дата публікації: 02.10.2019 0 757
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно