альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Користувачі бібліотеки №4 побували на екскурсії з міським головою Віталієм Луковим

Ми, мешканці третього мікрорайону нашого міста, вже звикли, що якщо наша бібліотека № 4 запрошує нас на захід – то цікаво буде завжди. Вміють наші дівчата і настрій підняти, і вислухати наші сповіді: і сумні, і радісні. Бібліотека – це місце наших зустрічей. Спілкуємось, находимо нових друзів, навчаємось користуватись сучасними технологіями, обмінюємось досвідом та порадами.

Але цей вересневий день став для нас надзвичайно особливим! Ми чекали на нього. Причепурились та поспішили до бібліотеки. Зібралось нас чимало. А інакше і бути не могло. Адже саме в цей день на оглядову екскурсію по місту нас запросив міський голова Луков Віталій Дмитрович. На одній із зустрічей в бібліотеці пообіцяв – і ось тепер у зручному автобусі ми відправляємось в екскурсійну подорож по рідному місту.

Сонячний день, привітний міський голова. Настрій піднесений, майже святковий. Як інколи в житті нам не вистачає цього!

Віталій Дмитрович ознайомив нас з маршрутом оглядової екскурсії, намагався надати нам якомога більше корисної інформації про розвиток нашого міста, про плани на майбутнє, порівнював сьогодення з минулими роками.

Більшість з нас живе у Вознесенську багато років. І як усі, ми часто просто не помічаємо того, що відбувається поруч. Чуємо від знайомих, що в місті не залишилось жодного підприємства – один базар, який став майже візитною карткою Вознесенська. Чуємо – та й самі це повторюємо. Так і складається думка про місто. Але ж виявляється не все так!

І ось ми на одному з основних підприємств міста ТОВ «ЮПІТЕР», яке займається виробництвом виробів із бетону для будівництва. І ми все це побачили, поспілкувалися зі спеціалістами, піднімались сходами на майданчик /і це було високо!/, щоб побачити як працюють машини, величезні крани та як саме виглядають ці бетонні блоки. А ще ми побачили багато квітів на території, познайомилися з привітними працівниками, були вражені від показу нового виробництва, яке планується в найближчий час запустити.

Наступною зупинкою нашої екскурсії був комплекс ТОВ «ПІК», абсолютно нове виробництво покрівельних і будівельних матеріалів. Саме виробництво ми не мали змогу побачити. Але враження від комплексу не можна передати! Тут збираються не тільки займатись виробництвом таотримувати доходи. Ми побачили увагу до працівників комплексу. Спортивні та дитячі майданчики, басейн, вишукані галявинки для відпочинку, яскравий дизайн, доглянуті дерева та кущі. І все зробленопо-сучасному, зі смаком, добротно та з теплотою. Побільше б нам таких небайдужих керівників!

Останнім часом у місті часто говорять про ЗОШ № 8. Різне говорять. А ми мали змогу все побачити: сучасно оформлені коридори, кімнати для навчання та відпочинку молодших школярів, їдальня, буфет. Шкільна бібліотека – з інформаційними технологіями, зручними меблями. А яке обладнання в кімнатах для навчання! Радіємо, що маємо таку школу для наших дітей.

Наша екскурсія тривала три години. Здається немало. Але ми цього не помітили. Віталій Дмитрович постійно коментував усе, що ми бачили, розповідав про плани громади, запрошував не стояти в стороні від участі в житті міста. Учасники екскурсії – більшість люди поважного віку. Але ми на цей час забули про вік, про проблеми.

Екскурсія була корисною і пізнавальною. А для нас – це ще і відпочинок: змістовний та активний.

Віталію Дмитровичу! Щиро дякуємо Вам, що знайшли час та приділили нам увагу! Натхнення Вам у роботі, приємних буднів, міцного здоров’я та сімейних радощів.

А ми чекаємо на нову зустріч з Вами!

Учасники оглядової екскурсії, користувачі бібліотеки № 4

Всього 34 чол.

скачать dle 12.0
Дата публікації: 18.09.2019 0 680
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно