альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

День Захисту дитини в дитячій бібліотеці

Що таке дитинство? Бантики, резинки,
Книжки і фарби, м’ячики, машинки.
Це щастя й радість, що довкіл лунає...
Чого дорослим так не вистачає...


Прекрасна пора року – літо, час відпусток та канікул, відпочинку та знайомств, нових вражень і позитивних емоцій. А червень – його перший місяць. Місяць соковитих черешень і запашних полуниць, місяць першої сіножаті та найдовших днів року. А ще 1-го червня святкується дуже гарне свято «Міжнародний день захисту дітей». З цієї нагоди 31-го травня та 1-го червня, дитяча бібліотека зустрічала своїх друзів на свято «Планета дитинства весела й щаслива».
Маленькі глядачі - вихованці Комунальної установи «Центр соціальної реабілітації дітей – інвалідів м. Вознесенська» радо зустрічали літературних героїв, аплодували персонажам лялькового театру.
Батьки дітей, і працівники цього закладу, невтомно працюють та створюють умови для всебічного розвитку діточок, тому їх талановиті дітки стали переможцями обласного конкурсу «Повір у себе і в тебе повірять інші» та отримали грамоти і похвальні листи,
1- го червня до бібліотеки завітали користувачі дитячої бібліотеки і малеча з «Притулку для дітей служби у справах дітей Вознесенської міської ради» разом з Блискуновою Л.В. Зацікавили юних друзів рухливі розваги: «Веселі, небайдужі, кмітливі, грайливі» в бібліотечному дворику. Також діти із задоволенням брали участь у вікторинах: «Ключик від літа» та «Загадкова кулька». А ще діти декламували вірші, залишили свій зірковий автограф, дізналися багато нового про ігри: «Як козаки гарбузи котили», «Візьми приз», «Передай м’яч», »Пінгвіни», бо більшість рухливих ігор - це практично народне надбання. А в святково – прибраній залі дитячої бібліотеки на дітей чекала лялькова вистава «Казкові літні пригоди», в якій герої вистави з юними глядачами шукали щастя, повертали украдене літо, мандрували в країну Доброти – Дитинство, з якої ми всі родом. Діти подякували Товариству Червоного Хреста за подарунки, які вони отримали.
Попереду у нас 90 днів літа, хтось поспішає збирати валізи на морські курорти, а хтось їде у село до бабусі, або й зовсім залишається у місті. Не важливо, який варіант відпочинку оберете ви, головне, щоб цей час пройшов із максимальною користю для всієї сім’ї. Під час літніх канікул до бібліотеки користувачі приходять з друзями, цілими компаніями. Навіть найцікавіший відпочинок не можна уявити без книжки. Фраза банальна, але ж справедлива – у книг канікул не буває!
То ж запрошуємо до дитячої бібліотеки на літні канікули!
КЗ «бібліотечна мережа м. Вознесенська»
скачать dle 12.0
Дата публікації: 03.06.2019 0 1 012
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно