альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Люблю життя (Книжково-ілюстративна виставка)

16 травня святкує свій ювілей Лідія Григорівна Скорнякова-Петренко - поетеса, член Вознесенського літоб’єднання «Веселка», ЛАУРЕАТ та ДИПЛОМАНТ Обласних пісенно-літературних авторських конкурсів людей з обмеженими можливостями «Перлина півдня».
З цієї нагоди у читальній залі бібліотеки №1 КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська», яка знаходиться по вул. Соборності,15 проходить книжково-ілюстративна виставка «Люблю життя».
На виставці представлені малюнки, пронизані щирістю та природністю, які приваблюють особливою енергетикою. Також представлені збірки поезій: «Люблю життя», «Посадила калиноньку», «Пестить літо діток», «Азбука у віршах. Весела математика», ограновані витонченими малюнками, які ніби оздоблюють, роблять їх ще яскравішими, ще прекраснішими і сприймаються в цій суміші з поезіями, як одне ціле. Прекрасне ціле!
Поезія Лідії Григорівни – зцілює душу, робить її багатшою і благороднішою. Вона майстерна, витончена, різнопланова, різнокольорова. Будова її віршів – взірець поетичної майстерності.
Шановні вознесенці, запрошуємо Вас відвідати книжково-ілюстративну виставку «Люблю життя» нашої землячки, чарівної, незламної та сильної духом, безкомпромісно-вольової натури Лідії Григорівни та ознайомитися з її творчістю та дізнатися, які талановиті люди є в нашому місті!
Бажаємо шановній Лідії Григорівні міцного здоров’я, життєвої наснаги, радості та нових творчих злетів!

Бібліотека №1,
центр місцевого краєзнавства
КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська»
скачать dle 12.0
Дата публікації: 16.05.2019 0 744
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно