альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Створюємо красу разом! Родинні пасхальні посиденьки в дитячій бібліотеці

Навесні, коли все оживає, зеленіє оновлена земля, приходять до нас Великодні свята! Ми христосуємося, зичимо один одному щастя, здоров’я і обмінюємося великодніми яйцями, цокаємося: чия крашанка витриваліша. З великоднім яйцем йдемо в поле чи в город, аби там був добрий пожиток, до худоби - аби худоба множилася, кладемо в дитячу купіль - аби дітки росли здоровими й розумними, ставимо на святковий стіл - щоб в родині були спокій і добро, та в кожній світлиці панувала злагода! Їх даруємо коханим, друзям на знак уваги й приязні, кладемо на могилки – аби душі близьких нам людей не почували себе самотньо.

І напередодні Великоднього свята в дитячій бібліотеці в рамках сімейних зустрічей «Книгу- в сім’ю, сім’ю в бібліотеку!» пройшли родинні посиденьки з майстер-класом з декупажу яєць «Створюємо красу разом!».

До бібліотеки завітали сім’ї Тофан, Міцканюк, Рудакових, постійні та нові користувачі бібліотеки. Присутні згадували національні традиції та звичаї святкування Вербної неділі, Великодня. Міцканюк Оля, Рудакова Олена, Тофан Богдан прочитали вірші про світле свято Воскресіння Христового. А потім всі з натхненням створювали красу: способом «декупаж» прикрашали яйця, виготовляли пасхальних зайців, розписували паперові пасхальні листівки, залюбки милувалися створеною власноруч красою. Після родинного приємного спілкування та чаювання діти співали веснянок та вчили гаївки.

А поки діти гралися в настільні ігри, бібліотекарі ознайомили батьків з розвиваючою та художньою літературою з виставки "Родзинки – новинки»", та літературою, присвяченою вихованню дітей з виставки «Сім’я – мій дім, мій оберіг». Всі учасники зійшлись у думці, що сімейні зустрічі та книга в житті родині - неоціненний скарб, особливо для тих, хто відкриває для себе та своїх дітей нові і нові книжки.

Адміністрація дитячої бібліотеки

скачать dle 12.0
Дата публікації: 25.04.2019 0 777
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно