альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Вихідні в бібліотеці № 1

Традиційно кожної неділі в бібліотеці №1 «КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська» проходять «Тематичні вихідні з бібліотекою». Так, 14 квітня в бібліотеці № 1 на дітей чекала захоплююча подорож літературним експресом «Мандруємо світом книги». Участь у заході брали юні користувачі бібліотеки 5 – 6 класів.
Задоволені читачі, гарні книжки, неймовірний настрій та цікавий діалог – все це запам’ятається надовго. Під час заходу діти почули чимало цікавих фактів про книгу. Відповідаючи на питання вікторини «Заглянь у тлумачний словник», діти проявили неабияку ерудицію та кмітливість, з ентузіазмом відгадували загадки. Гра «Світ дитинства», показала наскільки добре діти пам’ятають улюблені казки. Ділились власними книжковими вподобаннями, а також показали свої таланти співаючи пісні та декламуючи вірші.Цікавим завершенням зустрічі стала презентація книжкової виставки «На острові цікавих книг», розгорнута в читальній залі бібліотеки.
Книга – це неоціненне джерело мудрості, знань, вона вчить і розважає. Запрошуємо всіх дітей до бібліотеки на цікаві заходи, зустрічі з прекрасним світом книг. Адже кожна книга – нова знахідка, нове відкриття.
Бібліотека №1
КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська»
скачать dle 12.0
Дата публікації: 15.04.2019 0 743
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно