альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Вітамінні посиденьки в дитячій бібліотеці

7 квітня у всьому світі, і в нашому місті широко відзначається Всесвітній день здоров’я. Одним з напрямків роботи з молоддю в дитячій бібліотеці є активна популяризація літератури про здоровий спосіб життя, профілактику шкідливих звичок.
Напередодні цієї події 6 квітня в дитячій бібліотеці весело, цікаво і корисно пройшли вітамінні посиденьки: «Про здоров’я треба дбати, вітаміни споживати». Бібліотекарі розповіли присутнім на заході користувачам про користь і необхідність вживання вітамінів, таких необхідних для нормального росту та розвитку дітей. З цікавістю діти слухали, запам’ятовували та й самі доповнювали прислів’я та приказки нашого народу про здоров’я, здоровий спосіб життя, активно відгадували загадки конкурсу «Вітаміни різні споживай, здоров’я добре й гарне май».
Весело й завзято пройшла гра - «Впізнай вітаміни на дотик» та «Впізнай вітаміни на смак», в ході якої діти розпізнавали на дотик та смак овочі та фрукти. Родзинкою заходу стала валеологічна гра - плутанка «Смайлик-повчайлик», де діти ознайомилися та вивчили корисні для здоров’я поради. Увагу присутніх на заході дітей привернула книжкова виставка «На обрії - здоров’я»; представлена на ній література ознайомила дітей з чинниками здоров’я, здорового способу життя: це і правила особистої гігієни, фізкультура та спорт, виконання правил дорожнього руху, правил протипожежної безпеки, та правил безпечної поведінці у побуті.
В кінці заходу діти переглянули мультфільм «Уроки тітоньки Сови: «Правила дорожнього руху» та в ході дискусії обговорили ті чинники, що також сприяють здоров’ю членів їх сімей, зробили висновки, що здоров’я значною мірою залежить від нас самих.
Адміністрація дитячої бібліотеки
скачать dle 12.0
Дата публікації: 08.04.2019 0 1 967
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно