альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

День лялькаря в бібліотеці №1

21 березня у світі відзначався Міжнародний День лялькаря. В цей день бібліотека №1 КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська»і її господарі гостинно відкрили двері на зустріч з вознесенськими майстринями «Лялькова історія своїми руками».
Чудові роботи, зроблені руками майстринь Сапожник Олени Іванівни, Краснюк Ірини Вікторівни, Чебан Ірини Євгеніївни, Федоляк Тетяни Миколаївни,Кукушкіної Ганни Анатоліївни, Котляренко Людмили Іванівни, Смірнової Наталії В’ячеславівни, перетворили читальну залу бібліотеки в ляльковий світ.
В рамках заходу гості переглянули книжкову виставку «Від подиву до творчості», почули цікаву та пізнавальну розповідь про те, як народжувалась лялька, відкрили для себе деякі цікавинки з багатовікової історії створення ляльки, а також познайомились з творчими роботами наших майстринь.
Представляючисвої роботи кожна майстриня розповідала маленьку історію свого захоплення, в якій техніці вона працює і яке задоволення вона отримує під час створення свого маленького шедевру.
Свято лялькаря співпадає з Міжнародним днем поезії. В цей день, в усьому світі прихильники поетичного слова читають вірші. Одна з майстринь, Чабан Ірина Євгеніївна, не тільки створює чудові ляльки а й пише душевні, філософські вірші, тому за чашечкоюдухмяного чаю подарувала свої поезії присутнім.
Поціновувачі лялькової творчості приємно провели свій вільний час в нашій бібліотеці.
Бібліотека №1
КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська»-
Центр місцевого краєзнавства
скачать dle 12.0
Дата публікації: 25.03.2019 0 1 078
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно