альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Свято рідної мови у геріатричному пансіонаті

Мова – це безмежний океан. Вона мелодійна, як пісня солов’їна. Наша мова прекрасна і барвиста, наче дощова веселка. Не можна ходити по рідній землі, не зачарувавшись виплеканою народом рідною мовою.
Щорічно 21 лютого ми відзначаємо Міжнародний день рідної мови. Це свято саме тієї мови, якою ми розмовляємо, пишемо, читаємо.
З цієї нагоди працівники бібліотеки №1 КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська влаштували свято «Стежками рідної мови» в Вознесенському геріатричному пансіонаті.
Під час заходу слухачі поринули у чудовий і прекрасний світ нашої рідної мови, відчули її багатство, мелодійність, красу. Задушевними словами про мову звернулися до присутніх ведучі: «Зі співу вітру, з мелодій морських хвиль, з весняного щебетання птахів, з літнього розмаїття квітів народилася наша мова. Мова ─ це великий дар природи, це найдорожче, що є у кожного народу. Упродовж віків українське слово живило душу, вчило бути чесним, любити свій край» .
Бібліотекарі читали вірші класиків української літератури - Тараса Шевченка, Лесі Українки, Володимира Сосюри, Максима Рильського, Івана Франка, разом з людьми поважного віку з згадували українські приказки та прислів’я про мову. Присутні на заході з натхненням декламували свої улюблені вірші, разом співали українські народні пісні і розповідали історії з свого життя. Звеселили всіх гуморески з народного життя, підготовлені організатором культурно-дозвіллєвої діяльності геріатричного пансіонату Коваль Л.С.
Маємо надію, що цей захід надовго всім запам’ятається, зігріє душі та внесе нотку радості в їх нелегке життя…
Бібліотека №1
КЗ «Бібліотечна мережа м. Вознесенська»
скачать dle 12.0
Дата публікації: 22.02.2019 0 747
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно