альтернативный текст

Вознесенськ

інтернет-портал територіальної громади

Патріотичний батл «Соборна країна-навіки єдина» в дитячій бібліотеці

Гей, гуртуймося,

Українські діти!

Зранку, змалку вже вчимося

Для Вкраїни жити!

Історія будь-якого народу містить періоди, дати, які є вирішальними і доленосними в його житті. Такою датою для України стало 22 січня 1919 року – день ухвали Акту Злуки ЗУНР і УНР. Цій даті судилося навічно вкарбуватися в історію України величним національним святом – Днем Соборності.

Разом з усією країною, 22 січня цю подію відзначили читачі дитячої бібліотеки і учні 6-Б класу ЗОШ № 7 разом з вчителем Федченко Ганною Василівною, які взяли участь у  патріотичному батлі «Соборна країна – навіки єдина»

Присутні уважно слухали  розповідь бібліотекарів про буремні доленосні  події  в історії нашої країни, а також переглянули  відеофільм  «День Соборності».

Самі діти,  з душею декламували вірші про свою країну де прозвучали прагнення нашого народу до миру, незалежності,   єдності, щасливого спокійного життя. А також діти   прийняли активну участь  у вікторині «Моя Соборна квітуча країна», де  показали свої знання з історії  становлення державності нашої країни та народознавства, а також  слухали пісні.  В  кінці заходу діти  з прапорцями  вишикувались  в живий ланцюжок показавши, що Україна – єдина країна і  що лише в єдності та соборності душ ми можемо досягти величної мети – жити в мирі, злагоді, щоб бути щасливими і завжди пам’ятати про незліченні жертви покладені на вівтар незалежності, соборності, державності.

Адміністрація дитячої бібліотеки

скачать dle 12.0
Дата публікації: 23.01.2019 0 821
лучший сайт где можно скачать шаблоны для dle 11.2 бесплатно